Новини про зірок
Подобається

«Після декількох років боротьби з онкологією»: З життя пішла відома співачка

03/07/2018     Автор: Яна Романська
«Після декількох років боротьби з онкологією»: З життя пішла відома співачка

Радянська і вірменська співачка Надія Саркісян померла на 65-му році життя після декількох років боротьби з онкологією, передає Корупція.Стар

Про це повідомляє Sputnik Вірменія з посиланням на єреванський медцентр "Наірі", куди артистку екстрено госпіталізували після різкого погіршення стану.

Свою кар'єру Саркісян починала в ансамблі "Серпантин", у якому також співала Лариса Доліна. У 1977 році артистку запросили в ансамбль Костянтина Орбеляна, де вона пропрацювала десять років.

Саркісян була одружена з джазовим піаністом Давидом Беджаняном. У цьому шлюбі народилася дочка Емма, яка сьогодні є однією з найпопулярніших співачок в Вірменії.

Її дочка також виступала під сценічним ім'ям Еммі, на батьківщині її називають поп-принцесою. У 2011 році Емма Беджанян представляла Вірменію на конкурсі "Євробачення-2011", але не змогла пройти до фіналу.

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

Раніше повідомлялося, що від онкологічного захворювання померла комедійна актриса Ольга Лозова, їй було 46 років. Артистку поховають на Смоленському кладовищі в Петербурзі.