Новини про зірок
Подобається

«Мамин»: Осадча показала фото з сином

03/07/2018     Автор: Яна Романська
«Мамин»: Осадча показала фото з сином

Відома українська телеведуча, дружина шоумена Юрія Горбунова та мама двох чудових синів — Катя Осадча, окрім світських тусовок і участі в різних заходах по роботі, багато часу присвячує своїй сім'ї. Про це, як і про все решту, зірка регулярно розповідає своїм шанувальникам у особистому блозі в Інстаграм, передає Корупція.Стар

У Каті в профілі безліч фотографій з молодшим сином від шлюбу з Юрієм Горбуновим — Іваном, а от старший Ілля в маминому блозі з'являється дуже рідко.

Днями, Осадча виклала фотографію зі своїм уже таким дорослим хлопчиком. 

Це фото вони зробили минулого вікенду у Львові під час грандіозної музичної події — ДжазФесту. Катя, як завжди, працювала, а от Ілля, на заздрість мамі, — відпочивав.

Іллі вже виповнилося 16 років і він росте надзвичайно схожим на свою зіркову матусю.

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

Нагадаємо, днями зірка поділилась з підписниками тим, як проходить її вихідний. Всього за один день Катя встигла попрацювати, поніжитись в ліжку і погуляти з сином. А також вона згадала дитинство — досхочу розважилась на дитячому майданчику.

Раніше ми розповідали вам, що Катерина Осадча показала фолловерам фото з маленьким Іваном, зроблене в театрі. Зірка у підписі зазначила, що вистава у театрі для найменших сподобалась і їй, і маленькому сину.