Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 4 липня 2018 року

03/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 4 липня 2018 року

Овен

В цей день буде гарний настрій, ви будете відчувати справедливість і красу. Добре проводити оздоровчі процедури. Сприятливі культурні заходи, відвідування концертних залів, виставок, театрів.

Телець

Сьогодні день буде сповнений дрібними сварками. Намагайтеся не звертати на подразників уваги. Вам зараз не завадить відпочинок біля моря або на природі.

Близнюки

Відносини закоханих можуть бути непередбачуваними. Кожен може прагнути до домінування, а оскільки ви все горді, то навряд чи досягнете компромісу. Щоб уникнути затяжного конфлікту, застосуйте свої вроджені дипломатичні здібності.

Рак

Сьогодні Раки будуть наповнені творчою енергією. Вам захочеться робити все і відразу. Але, не поспішайте. Усе по трохи. На любовному фронті також все буде складатися добре.

Лев

День символізує брехню і обман. Сьогодні Левів можуть викрити в перекручуванні фактів, брехні, замовчуванні. Тому середа навряд чи здасться безхмарною. Врахуйте, що брехня принижує гідність брехуна людини.

Діва

Можуть відбутися зміни, які змусять змінити ваше місце проживання. Діви можуть перебувати на межі стресу. Не лякайтеся труднощів. Ваша сміливість і рішучість рухатися далі і змінювати своє життя винагородиться.

Терези

Сьогодні ваша інтуїція допоможе у вирішенні багатьох питань. Загалом день буде складатися добре. Увечері ваш обранець, можливо, приготує вам сюрприз.

Скорпіон

Можливо, ви будете шукати в любові сталості та різноманітності одночасно. Пам'ятайте, що перш ніж щось отримати, спочатку потрібно віддати. У любові варто бути наполегливим і уважним до улюблених.

Стрілець

Цей день буде носити кармічний, доленосний характер. Він підіб'є підсумок того, що було зроблено в першій половині року, і багато Стрільців позбудуться минулих боргів і негативної карми.

Козеріг

Вас будуть тягнути подорожувати. І не дивно, у вас був дуже складний тиждень. Однак не варто зриватися. Важливо все обміркувати.

Водолій

Ви будете дуже зайняті в цей час за роботою. Близько будуть смикати вас з будь-якого приводу. Але, потім оцінять вашу працю. Не варто звертати ні на кого уваги. Робіть так, як задумали.

Риби

Зірки обіцяють Рибам немало клопоту, суєти, дрібних, але невідкладних турбот, а також не надто змістовних розмов з родичами, приятелями, сусідами. Чи не відволікайтеся на те, що відбувається. Зосередьтеся на внутрішньому світі.