Новини про зірок
Подобається

«Взагалі не хочеться сім’ї»: Як склалося особисте життя Андрія Данилка і з якими актрисами йому приписували романи

02/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Взагалі не хочеться сім’ї»: Як склалося особисте життя Андрія Данилка і з якими актрисами йому приписували романи

Андрій Данилко — унікальна людина, чиє ім'я безперечно відоме всім. Він захопив усі можливі сфери шоу-бізнесу: артист, композитор, продюсер, автор пісень, він же режисер, сценарист, хороший телеведучий та актор, отримав також статус Народного артиста України.

Головним козирем цього талановитого чоловіка є його творче амплуа, яке прославило його на цілий світ: Вірка Сердючка -цей образ відомий як і дорослим, так і дітям, пісні знають усі, навіть ті, хто далекий від любові до поп-музики.

Популярне: «Постаріла. Це мабуть клімакс …»: Наталя Могилевська здивувала шанувальників зовнішнім виглядом

Майбутня зірка народилася у Полтаві в дуже малозабезпеченій родині. Батько працював водієм, але дуже рано пішов з життя через рак легень, коли Данилку було лише 7 років. Тому бідолашна мати працювала в дві, а інколи і в три зміни, щоб хоча якось зводити кінці з кінцями.

Коли хлопець вчився у школі, він познайомився з дівчинкою Алею Сердюк і ця зустріч стала для нього доленосною. Йому, не на жарт, сподобалась юнка. Але через соціальну нерівність, дівчина ставилась до нього тільки, як до друга. І щоб хоч якось спробувати добитись її прихильності, Андрій пообіцяв, що колись прославить її ім'я на цілий світ. Так це і сталося. Проте хлопець так і не добився її, бо дівчина після закінчення школи вийшла заміж, народила доньку і працює шкільною вчителькою.

Що стосується Андрія, то він, не добившись прихильності коханої вирішив стати відомим і ще в школі усіляко почав розвивати свої таланти: брав участь в усіляких шкільних спектаклях, грав у КВН і шукав для себе різні творчі образи. В кінцевому результаті таки знайшов..

На День Дурака, на "Юморині", будучи вже студентом ПТУ, Андрій представив всім свого персонажа — Вірку Сердючку. Ця грубувата, вічно весела, з великою зіркою на голові "жінка" одразу всім сподобалася. Саме з цим образом він отримав Гран-прі фестивалю коміків. Після цього його активно почали запрошувати в телевізійні шоу, за ним буквально ганялися рекламні компанії, він став частим учасником естрадних концертів.

Багато років підряд він приносив людям радість, завжди показував себе мегавеселою людиною і дарував свій позитив оточуючим. Проте, як часто буває, під цією наповненою щастям маскою криється ранима та скромна душа. Його не зустрінеш на тусовках селебріті. Він не раз признавався, що не любить свого дня народження через велику увагу до своєї персони та старається уникати питань, що стосуються його особистого життя.

Йому не раз приписували романи, з такими чудовими жінками, як Ольгою Лицкевич, Радмірою Щеголевою та, навіть, з "мамою Вірки Сердючки" — Інною Білоконь. Але сам Андрій ніколи стверджено не заявляв, що таке дійсно було в його житті. І створити родину йому так і не вдалось. Одного разу, спілкуючись з журналістами,  він відкрито заявив, що вже і не мріє про жінку і дітей, бо йому комфортно в самотності.

«Прийшов такий вік, коли не хочеться сім'ї взагалі. Мені хотілося сім'ї, коли було 22 роки. А потім з роками все менше і менше, а зараз взагалі не хочеться. Мені треба бути одному і мати свою закриту територію. Думаю, це пов'язано з перенасиченням спілкування з людьми», — коментує Данилко.

Наразі Андрій Данилко переїхав жити в Європу і веде там спокійний спосіб життя.  Вірка Сердючка з'являється дуже рідко і в основному на корпоративах. В Україну артист приїжджає для участі різноманітних шоу, де він займає почесне місце в жюрі — таких як "Х-фактор" і національний відбір на Євробачення.