Новини про зірок
Подобається

«Такі солодкі»: Лілія Ребрик поділилась ніжним фото з маленькою дочкою

02/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Такі солодкі»: Лілія Ребрик поділилась ніжним фото з маленькою дочкою

Вчора, першого липня, маленькій дочці Лілії Ребрик виповнилось два місяці. З цього приводу зіркова мати поділилась з шанувальниками ніжною фотографією та розповіла про досягнення маленької, передає Корупція.Стар.

"Нам сьогодні ДВА місяці… Вже усміхаємося, танцюємо (гени беруть своє), АГУкаємо))), встигли сфотографуватися на паспорт (це було непросто, але ми це зробили), плаваємо у великій ванній, тримаємо голівоньку потроху. Ну і вміємо домагатися свого: якщо хочемо їсти, то нехай весь світ зачекає…….))) Знайома ситуація?" — написала Лілія.

Популярне: "Дуже милі": Яна Соломко показала як підросла її донечка

Осторонь такої фотографії не могли залишитись шанувальники телеведучої, які активно коментували новий пост в Інстаграмі.

"Ліля,ти класна,і твоя сім"я а "ти",бо давно стежу,і як ніби знайомі та рідні Нехай Поліночка росте здоровенька,та щаслива", "Маленьке-велике щастя в Ваших руках!", "Маленьке-велике щастя в Ваших руках!", "Боже який клубочок щастя", "Такі солодкі", "Які маленькі ручки ніжки .Ууу овечих", "Маленька квіточка? Нехай росте здоровенька!"

Варто зазначити, що Лілія досить часто ділиться з шанувальниками щасливими сімейними фото, які викликають море емоцій та неймовірні відчуття.

 

 

Нам сьогодні ДВА місяці… ✌️??‍♀️ Вже усміхаємося, танцюємо (гени беруть своє?), АГУкаємо))), встигли сфотографуватися на паспорт (це було непросто, але ми це зробили), плаваємо у великій ванній, тримаємо голівоньку потроху. Ну і вміємо домагатися свого: якщо хочемо їсти, то нехай весь світ зачекає…….)))? Знайома ситуація?? @sish_kids ??? #дикасімейка #дикаполіна #насвжечетверо #мамадвохдівчаток #літо

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)