Новини про зірок
Подобається

Сама залишила доньку: Свекруха розповіла всю правду про Седокову

02/07/2018     Автор: Катерина Гук
Сама залишила доньку: Свекруха розповіла всю правду про Седокову

Свекруха Анни Седокової вперше наважилась на відверте інтерв'ю та розповіла, чому вони з сином забрали доньку у співачки, передає Корупція.Стар.

"У Мони вже два тижні канікул. Я на Кіпрі зняла будинок на березі моря, приїхали друзі Мони, зате" чудова мама "відпочиває на Лазурному березі і виставляє сльозливі пости, дає брехливі інтерв'ю. Скажіть, як її поважати?" — розповіла жінка.

Також вона стверджує, що в Ані ніколи не було часу на дитину, вона не займалась нею та рідко бачилась.

Популярне: "Дуже милі": Яна Соломко показала як підросла її донечка

"Моніка з народження живе з татом. Ганна поїхала в Москву, коли їй було півтора місяці на презентацію фільму" Вагітний ", в якому вона зіграла головну роль. Повернулася через три місяці, побула два тижні і знову поїхала. І так шість років", — зазначила свекруха.

Також варто нагадати про те, що зовсім недавно Анна поділилась з шанувальниками фото з відпочинку, де вона ефективно позує в купальнику та усміхається на камеру.

Таке фото не сподобалось багатьом підписникам співачки, які присоромили її за те, що їй зовсім не бракує доньки вона і без неї прекрасно почуває себе:

"Якось не схоже, що Седокова нудьгує за донькою", "У відвертому бікіні материнські почуття притупляються", "Не до Моніки, життя проходить швидко, потрібно багато чого встигнути".