Новини про зірок
Подобається

Настя Каменських вперше на всю країну розповіла про свого нового обранця

02/07/2018     Автор: Катерина Гук
Настя Каменських вперше на всю країну розповіла про свого нового обранця

Нещодавно Настя Каменських зробила неочікувану заяву зізнавшись в тому, що заручена та збирається заміж,  передає Корупція.Стар.

А тепер зірка розповіла про свого майбутнього чоловіка, який за її словами любить її та робить щасливою. Воно і помітно, адже за останній час ми можемо побачити, як змінилась співачка і просто на очах цвіте, чим радує своїх шанувальників.

Популярне: "Дуже милі": Яна Соломко показала як підросла її донечка

"У мене є людина, яка робить мене щасливою. Для тих, хто мене любить і хоче знати, як у мене справи — це найголовніше! Всі і так доволі багато про мене знають, оскільки я публічна людина. І повірте, іноді це дуже важко, коли кожен твій крок оцінюють, обговорюють. Тому хочу залишити хоч трішки свого особистого простору. Я це дуже бережу й ціную. І всім раджу! Адже у світі сучасних технологій та Інста і так занадто багато всього напоказ. Щастя любить тишу", — Розповіла співачка в одному зі своїх інтерв'ю.

Нагадаємо, нещодавно Анастасія поділилась з прихильниками пікантними фотографіями, продемонструвавши ідеальні форми та незрівнянну красу. Співачка показала, як засмагає на сонечку у трендовому купальнику.