Новини про зірок
Подобається

«Надія залишилася без надії»: Екс-солістка «ВІА Гра» не бачить щастя в житті

02/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Надія залишилася без надії»: Екс-солістка «ВІА Гра» не бачить щастя в житті

Надія Мейхер-Грановська почала дуже філософствувати після того, як їй виповнилося 30 років. Так сталося, що жінка по невідомих причинах впала в затяжну депресію та говорить, що не має надії ні на кого і ні на що. Тому що, якщо ти не віриш і не зачарований якоюсь людиною, то потім і не розчаруєшся.

Не рідко можна побачити її коментарі щодо того, що з тих пір, коли їй стукнуло за 30, вона не хоче і не буде впускати в своє життя непотрібні зайві переживання, їй потрібна просто спокійна рутина без неадекватних емоцій. Головне для неї — це спокій.  

Популярне: «Постаріла. Це мабуть клімакс …»: Наталя Могилевська здивувала шанувальників зовнішнім виглядом

Найголовніше тепер в житті співачки — це перестати надмірно переживати і  намагатися виправдати чиїсь очікування, бо це того не варте.

Прихильники не на жарт  занепокоїлися моральним та духовним станом Надії, її зморшки стали набагато помітнішими і це за дуже короткий час. Багато хто погоджується з життєвим кредо зірки, сказавши, що перш за все треба враховувати свою думку, а також сказали, що  Мейхер-Грановська гарно мотивує.

Однак були й ті, хто не сприйняли всерйоз заяву співачки і залишили в коментарях каламбур: «Надія залишилася без надії».