Новини про зірок
Подобається

Мати дітей Джонні Деппа вийшла заміж: фото з церемонії вже в мережі

02/07/2018     Автор: Віра Грицишин
Мати дітей Джонні Деппа вийшла заміж: фото з церемонії вже в мережі

Відома американська акторка Ванесса Параді нарешті зіграла своє перше в житті весілля: іі чоловік —  сценарист, відомий письменник і режисер Семюель Беншетрі.

За голлівудськими мірками весілля було досить скромним: привітати новоспечену родину прийшли їхні найближчі друзі. Ванесса вирушила під вінець у білій сукні, красивій фаті та з  ніжним букетом квітів в руках, а Беншетрі вибрав для церемонії строгий костюм.

Популярне: «Постаріла. Це мабуть клімакс …»: Наталя Могилевська здивувала шанувальників зовнішнім виглядом

Перші кадри урочистій церемонії, що відбувалася в мерії містечка Сен-Сімеон.

Газета повідомляє про те, що на весіллі була присутня дочка Ванесси — Лілі-Роуз, а ось сина актриси на торжестві не було. Швидше за все, 16-річний Джек поки ще не занадто зміцнів після важкої хвороби, про яку стало відомо минулого тижня. Що сталося і яка саме недуга у Деппа молодшого невідомо, але всі шанувальники акторів щиро чекають якнайшвидшого одужання молодика.

Як повідомлялося раніше в зарубіжній пресі, Ванесса Параді навіть не з'явилася на паризькій прем'єрі драми "Ніж у серце", тому як недуга сина виявився набагато серйознішою, ніж вони могли припустити і актриса просто не прийшла, хоча саме вона зіграла в картині.