Плітки
Подобається

Маркл почала носити вільні речі: Чутки про вагітність Меган зовсім не чутки?

02/07/2018     Автор: Віра Грицишин
Маркл почала носити вільні речі: Чутки про вагітність Меган зовсім не чутки?

Меган Маркл підтримала свого чоловіка принца Вільяма на грі в поло в минулі вихідні. І її наряди викликають питання!

Минулі вихідні Гаррі і Меган провели на іграх Audi Polo Challenge в Англії — принц брав участь в змаганнях, а дружина підтримувала його з трибуни. Якісних фотографій з заходу немає — очевидно, це не було їх офіційним виходом, скоріше це був спосіб приємно провести час разом. І це їм вдалося: Меган перебувала в чудовому настрої, і її обличчя не покидала щаслива посмішка.

Популярне: «Постаріла. Це мабуть клімакс …»: Наталя Могилевська здивувала шанувальників зовнішнім виглядом

Чи тільки гарний настрій — причина широкої посмішки герцогині? Вільні наряди, які вона обрала для цього уїк-енду, наштовхують на певні думки!

Нагадаємо, що ще до весілля, що відбулося в травні цього року, Меган і Гаррі відкрито розповіли про свій намір поповнити сім'ю в найближчий час, так що можливий і такий варіант.

У перший день, в суботу, Меган з'явилася на змаганнях у вільній світлій сукні з натурального матеріалу, сандалях з коричневої шкіри і плетених капелюсі з чорною стрічкою. Ремінь сукні оточив Меган трохи вище талії, яка через це виглядає ширше звичайного.

На другий день Меган вибрала для виходу чорні капрі, вільну білу сорочку і чорні туфлі на плоскій підошві, доповнивши ансамбль все тим ж плетеним капелюхом.