Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 3 липня

02/07/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 3 липня

Овен

Цей день вдалий для роботи в колективі. За гороскопом 3 липня 2018 — прекрасний день для оформлення шлюбу. Обіцянки і зобов'язання, дані 3 липня, потрібно обов'язково виконувати. Не варто будувати повітряних замків з приводу майбутніх подій.

Телець

Дуже уважно стежте за здоров'ям. Слід утриматись від навантажень. Від спортзалу тимчасово слід відмовитися.

Близнюки

Можна чекати успішного співробітництва з партнерами, але не безкорисливого. Навчіться твердо говорити «ні», якщо будь-яка пропозиція або прохання явно шкодять вашій справі.

Рак

Якщо ви розгубилися і чекаєте поради, то зірки дають вам зелене світло.  Не бійтеся. Ви і без чужої допомоги знаєте, як для вас буде краще.

Лев

Несприятливими будуть будь-які поїздки. Найкраще, трохи з цим зачекати. Нікому не довіряйте вирішувати свої особисті фінансові питання.

Діва

День сприятливий для ініціативних представників знаку Діви. Вашою діяльністю може рухати проста потреба щось купувати і збирати на майбутнє.

Терези

Відкладіть в сторону ділові папери і нудну роботу. Зараз ви налаштовані на творчість. Будьте обережні, можливі конфлікти з родичами.

Скорпіон

Будьте непохитні в ці дні. Хтось буде намагатися почати вас контролювати і нав'язати свою думку. Не варто гаряче демонструвати свій опір.

Стрілець

Стрільці можуть усвідомити необхідність отримання освіти, підвищення своєї кваліфікації — можливо, ще один виш, курси, вивчення іноземної мови.

Козеріг

Сьогодні у вас буде багато енергії щоб вкласти її в свою професійну діяльність. Не поспішайте з прийняттям рішень. Вам слід відповідати вимогам робочого ринку, інакше ви будете часто міняти місце роботи.

Водолій

Стосунки з колегою перетворитися на величезну любов на все життя. Але, варто бути обережним і не приймати раптових рішень.
 
Риби

Сьогодні ваші думки можуть бути заплутані і відрізнятися непостійністю або недостатньою аргументованістю. У кращому випадку вони будуть прагнути до пізнання нового, в гіршому — культивувати безнадійний суб'єктивізм.