Новини про зірок
Подобається

«Бурхливий роман з колишньою Козловського і стосунки з Tayanna»: Усе про життя Філіпа Коляденка

02/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Бурхливий роман з колишньою Козловського і стосунки з Tayanna»: Усе про життя Філіпа Коляденка

Філіп Коляденко талановитий український виконавець та сини зіркових батьків, співака Дмитра Коляденка та хореографа Олени Коляденко, передає Корупція.Стар.

Любов до публіки та шалена популярність батьків надихнула хлопця до того, щоб стати такими ж як і вони, саме це і стало основним чинником, який спонукав хлопця зайнятись творчістю. Він ніколи не вихвалявся батьками та мало розказував про свою сім'ю. Та і в цілому Філіп не любить говорити про своє життя.

Однак нам все-таки вдалось дізнатись декілька цікавих фактів про особисте життя хлопця та його стосунки з відомим жінками.

Популярне: "Дуже милі": Яна Соломко показала як підросла її донечка

 

Перший його бурхливий роман тривав не довго, проте запам'ятався хлопцеві. Його обраницею стала тоді нікому не відома дівчина з незвичайною зовнішністю на ім'я Раміна. Сьогодні вона відома всім, як скандальна учасниця холостяка та екс кохана Віталія Козловського. Їх відносини протривали всього на всього рік та згодом почались сварки, і як результат пара розійшлась.

Довгий період часу про життя молодого хлопця було мала що відомо, він не любив публічні заходи та майже не спілкувався з журналістами.

Та згодом Філіп вирішив кардинально змінити своє життя, так він попав у гурт "Каднай" і став його солістом. З цього моменту до хлопця прийшла популярність не як сина Коляденків, а як талановитого співака.

Нещодавно всю країну приголомшила новина про роман Філіпа з відомою співачкою Таяною, який артисти ретельно приховують.

Однак все ж таки є декілька цікавих фактів, які підтверджують цей роман. На одному з концертів Таяна заспівала свою нову пісню, яку присвятила для дорогої їй людині, яка зовсім недавно з'явилась e її житті. А вже за кулісами Таяну спіймали в обіймах з Філіпом. Ще одним підтвердженням, як замітили журналісти є те, що Філіп ніколи не пропускає концерт співачки і його завжди видно у першому ряду.

Коли у самої Таяни запитали, які відносини між нею та молодим виконавцем, вона відповіла, що досить близькі, але чи пара вони так і не розповіла. Шанувальники все ж надіються, що їхні улюбленці разом і бажають їм щастя.