Новини про зірок
Подобається

72-річного Тото Кутуньо госпіталізували: дізнайтесь подробиці

02/07/2018     Автор: Віра Грицишин
72-річного Тото Кутуньо госпіталізували: дізнайтесь подробиці

Співак скасував концерти в Бельгії.

74-річний італійський співак Тото Кутуньйо потрапив до лікарні.

При цьому він скасував концерт, який повинен був пройти в суботу в Бельгії в рамках фестивалю італійської пісні.

Популярне: «Постаріла. Це мабуть клімакс …»: Наталя Могилевська здивувала шанувальників зовнішнім виглядом

Лікарі оцінюють стан літнього співака як стабільний. А проблеми з серцем, про які йшлося у західних ЗМІ, виявилися ні до чого, повідомили в прес-службі артиста.

Сам Кутуньйо заявив, що відчув нездужання через спеку і через тиждень після виписки він знову має намір вирушити в міжнародний тур.

"Надлишкова спека в ці дні викликала короткочасне послаблення, яке змусило мене не виступати в Бельгії", — заявив співак.

Зауважимо, що у минулі вихідні виконавець не зміг дати три концерти, де повинен був стати почесним гостем. Фестиваль організований італійським культурним центром міста, за планами організаторів, його повинні були відвідати 10 тисяч глядачів. 

Раніше повідомлялося, що легендарний співак непокоїться через події в Україні і хоче заспівати з Українцями про мир.

 "Я стежу з великою цікавістю за подіями в Україні, тому що дружина мого найкращого друга Гуідо дуже багато розповідає про усі події з Кримом і з Україною в цілому. Я писав раніше пісні про війну, але для України я хотів би написати пісню про мир та виконати її разом з десятьма українськими співаками. Це був би такий собі гімн миру", — розповіла зірка.