Новини про зірок
Подобається

З співаків в мольфари: Олег Винник здивував шанувальників справжнім дивом на концерті

01/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
З співаків в мольфари: Олег Винник здивував шанувальників справжнім дивом на концерті

Популярному українському виконавцеві вдалося розігнати хмари перед концертом, передає Корупція.Стар

Улюбленець українських жінок, чоловік року Олег Винник продовжує колесити зі своїм концертним туром по всій Україні. З програмою «Ти в курсі» артист вже виступив у Львові, Ужгороді, Вінниці, Чернівцях, Полтаві, Житомирі, Хмельницькому. Останній його концерт відбувся днями в Івано-Франківську.

Популярне: "Дуже милі": Яна Соломко показала як підросла її донечка

Саме в цьому місті артисту вдалося продемонструвати справжнє диво і стати заслужити у своїх шанувальниць ще й звання мольфара. За словами очевидців, весь день перед концертом йшов дощ, а коли співак вийшов на сцену, стихія заспокоїлася, а на небі з'явилася подвійна веселка.

Фанатки Олега навіть в знак подяки хором заспівали рядки його популярної пісні «Мне хорошо с тобою».

Далі концерт пройшов без пригод. Винник представив фанатам свою нову пісню «Бджілка Майя».

"Моя Бджола Майя — це прообраз дівчини, яка дуже любить квіти і прикрашає ними все навколо. З одного боку, така фанатична любов виглядає кумедно. Але якщо поспостерігати за людиною, можна відзначити щиру посмішку на його обличчі. А від цієї посмішки і у навколишніх людей піднімається настрій. Зізнатися, пісня далася мені досить нелегко. Оскільки хотілося не тільки провести іронічну паралель, а й донести основний посил треку. До речі, композиція народилася не на порожньому місці. на її написання надихнули реальні люди ", — говорить артист.