Новини про зірок
Подобається

«Отримали величезне задоволення від процесу»: Зізнання Монатіка і Дорофєєвої не на жарт здивувало шанувальників

01/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Отримали величезне задоволення від процесу»: Зізнання Монатіка і Дорофєєвої не на жарт здивувало шанувальників

Популярні українські виконавці Дмитро Монатік і Надя Дорофєєва оголосили, що записали спільну композицію, передає Корупція.Стар

Таке зізнання артисти зробили в інтерв'ю Каті Осадчій.

Популярне: "Дуже милі": Яна Соломко показала як підросла її донечка

Дмитро Монатік і раніше дивував українського глядача незвичайними дуетами, останнім з яких стало його спільне виконання з Ніною Матвієнко. Але на цьому артист вирішив не зупинятися і вибрав собі іншу зірку — солістку групи «Время и Стекло».

Саме він став автором тексту пісні «Глибоко». За словами Монатіка ідея цієї пісні прийшла ще на «Танцях із зірками», де артисти змогли здружитися. До речі Новий Рік вони відзначали разом, на цьому святі Монатік і вирішив запропонувати Дорофеєвій об'єднатися в дует.

"Я вже давно глибоко повірив в те, що цей дует рано чи пізно повинен був відбутися. Це сталося! Він свіжий і небезпечний, як і сама пісня. Вона може надовго засісти глибоко в думках. Те, що зараз відбувається з нами — я звик співати один, вона звикла співати з нескінченно талановитим Позитивом. Але сьогодні час колаборацій, неординарних експериментів. У моєму розумінні вона була вдалою, з огляду на те, що ми всі отримали величезне задоволення від процесу ", — прокоментував Діма.

Надя зазначила, що їй дуже сподобалося працювати з Монатіком і пожартувала, що її колега Позитив, приревнував її до Діми, проте все-таки дозволив їй заспівати з іншим.