Новини про зірок
Подобається

«Ого який чоловік»: Даша Астаф’єва похвалилася новим HUMMER і загадковим супутником

01/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ого який чоловік»: Даша Астаф’єва похвалилася новим HUMMER і загадковим супутником

Популярна українська виконавиця Даша Астаф'єва показала шанувальникам, який подарунок вибрала для своїх друзів, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала новий знімок, який викликав у прихильників не малий інтерес. На фотографії артистка  в обнімку з загадковим чоловіком, а перед нею красується новий білий велосипед фірми HUMMER.

Популярне: "Дуже милі": Яна Соломко показала як підросла її донечка

За словами артистки, такого двоколісного друга, вона придбала в якості подарунка для одного зі своїх друзів. Астаф'єва зізналася, що подарунки вибирати не дуже любить, але на цей раз, процес приніс їй не мале задоволення.

"Я й уявити не можу, як би переживала всі ці свята і привітання своїх найближчих, тих, кому завжди не знаєш, що подарувати … І, що б я взагалі робила, якби не знала цих чарівників особисто) Спасибі вам, за такий талант — займатися улюбленою справою, і виконувати мрії закоханих в життя людей … "

Шанувальники артистки відразу почали будувати припущення про те, що у зірки з'явився новий шанувальник.

«Ого, який чоловік», «Новий роман?», «Даша знайшла свою любов?».

Крім цього фанати відзначили, що дівчина не дуже економно витрачає гроші на подарунки.

«Даша я розумію, що друзі але з хаммером перебір)))», «Великий звичайно крутий, ось тільки скільки коштує таке задоволення».