Новини про зірок
Подобається

«Ноги-Хмарочоси»: Леся Нікітюк похизувалася перед фанатами свою красою

01/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ноги-Хмарочоси»: Леся Нікітюк похизувалася перед фанатами свою красою

Популярна українська телеведуча здивувала шанувальників своєю фотографією, на якій відмінно вийшла одна з її частин тіла, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Леся часто хвалиться своєю підтягнутою і спортивною фігурою. Ось і на останніх фотографіях вона продемонструвала своїм фанатам «Ноги-хмарочоси».

Популярне: "Дуже милі": Яна Соломко показала як підросла її донечка

На знімку зірка позує на тлі хмарочосів в короткій жовтій сукні. Фотографу так вдало вдалося підібрати ракурс, що створюється відчуття, що Леся стала ростом поверхів в 30. Причому більшу частину фотографії займають саме довгі ноги артистки.

Телеведуча розповіла, що знімок зроблений в Грузії, куди вона вирушила на невеликий відпочинок.

Батумі ти прекрасний !!! Давно мріяла сюди прилетіти! 100500 років тому я була в Тбілісі з # вокругМ … тоді я вперше познайомилася зі смачною і доброзичливою Грузією! Хочу зазначити що в Грузії зараз справжній будівельний БУМ … і то що я побачила в Батумі цьому підтвердження! Місто з його набережній дуже нагадує мені Маямі! Такі знаєте … Калорійние? … Ой, Колоритні Грузинські Маямі красиві, височенні готельні комплекси за кілька років, виросли як гриби!

Шанувальники оцінили такий незвичайний знімок артистки і завалили її компліментами.

«Шикарні ноги … Шикарна Леся»; "Усе. Уявляю аварії на дорогах. У чоловіків згорнуті шиї і косоокість »; «Шикарні ніжки»; «Ви дуже крута», «Ноги-хмарочоси».

 

#Ноги-Хмарочоси? Батуми ты прекрасен!!! Давно мечтала сюда прилететь! 100500 лет назад я была в Тбилиси с #вокругМ …тогда я впервые познакомилась с Вкусной и доброжелательной Грузией! Хочу отметить что в Грузии сейчас настоящий строительный БУМ…и то что я увидела в Батуми этому подтверждения! Город с его набережной очень напоминает мне Маями! Такие знаете…Калорийные?…Ой, Колоритные Грузинские Маями?? красивые, высоченные гостиничные комплексы за несколько лет, выросли как грибы! И это не случайно…оказывается много наших сограждан начали инвестировать в курортную недвижимость Грузии.?если что, то Честную и прозрачную политику в этом регионе ведёт компания ORBI Group @orbi_group #лесяникитюк #ногибоги? #грузия #батуми2018

Публикация от Леся Никитюк (@lesia_nikituk)