Новини про зірок
Подобається

«Любов не тільки творить добро, а й…»: Жанна Бадоєва показала милі фото з коханим

30/06/2018     Автор: Яна Романська
«Любов не тільки творить добро, а й…»: Жанна Бадоєва показала милі фото з коханим

Популярна телеведуча та зірка тревел-шоу "Орел і Решка", колишня дружина відомого режисера Алана Бадоєва — Жанна, вже давно живе щасливо без нього. Жінка вже встигла знайти своє нове кохання. Про це та все інше, що зараз відбувається в її житті Бадоєва розповідає в своєму блозі в Інстаграм, передає Корупція.Стар

Днями, телеведуча показала нові фото зі своїм коханим чоловіком — Василем Мельничиним.  Жанна часто каже, що саме Василь є чоловіком її мрій і що вона все життя на нього чекала.

Зараз подружжя живе в Італії. Вони насолоджуються всім, що їх оточує, ходять на ранкову каву, без якої просто жити не може Бадоєва, багато гуляють і подорожують.

Кожне нове фото Жанни з Василем назбирує безліч приємних слів, адже вони разом й справді виглядають щасливими і безтурботними.

Новий спільний кадр з коханим Жанна Бадоєва підписала так:

"Любов не тільки творить добро, а й робить з людей дурників) Дуркуйте частіше)"

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Бадоєва часто ділиться роздумами:

"Я давно помітила, що пари, які живуть разом на перший погляд зі сторони часто виглядають дуже різними. Він серйозний, малоемоціоний, небалакучий, прямий. Вона — чорти що і з боку бантик (ну, це в нашому випадку, наприклад)".