Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 липня

30/06/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 1 липня

Овен
Сьогодні ви будете занадто завантажені роботою, яка ніби впала, як грім серед ясного неба. Але у вас не буде вибору і доведеться впоратися з цими навантаженнями. А після вас чекає заслужений відпочинок.

Телець
Сьогоднішній день обіцяє вам удачу в області фінансів. Продовжуйте розвивати свій успіх, і ви досягнете ще більших висот. Можливе підвищення зарплати або довгоочікувана премія.

Близнюки
Вам варто побалувати себе якоюсь покупкою. Це додасть вам впевненості і хорошого настрою. Це може бути як щось дороге, так і невелика дрібниця — будь-що з цього принесе задоволення.

Рак
Сьогодні ви всюди будете відчувати себе комфортно і розкуто. Це може принести за собою нові знайомства, а в подальшому можливі стосунки. Будьте активні і обов'язково  собою.

Лев
Якщо у вас є друга половинка саме час налагодити з нею стосунки. Можливо, пора вже зважитися на більш відповідальний крок у ваших стосунках. Для цього найсприятливіший час.

Діва
Сьогодні ви будете в центрі загальної уваги. Це добре, адже ви нарешті зможете заявити про себе. Але дивіться не перестарайтеся, щоб ця увага не зіграла з вами злий жарт.

Терези
Постарайтеся присвятити цей день якимось легким розслаблюючим заняттям — і він пройде в дуже приємному для вас руслі. Чудовий привід зібратися з друзями і весело провести час.

Скорпіон
Будьте обережні. У вас можуть розігратися ревнощі. Намагайтеся тримати себе в руках і не робити ніяких раптових висновків в стосунках з коханою людиною. Для початку розберіться в ситуації, що склалася до кінця. Головне  — 
не рубати з плеча.

Стрілець
Вам не варто засмучуватися, якщо щось не складається у стосунках із супутником або супутницею життя. Це тимчасові перепони, скоро все владнається кращим для вас способом.

Козеріг
Якщо ви перебуваєте в пошуках нової роботи, то активно розсилайте своє резюме. Крім того, цей день сприяє організації співбесід і ділових зустрічей.

Водолій
У вихідні вас буде переповнювати творча енергія. Не виключено, що у Вашому житті почнеться новий роман. Легкий флірт може перерости в щось цікаве.

Риби
День загрожує напруженою атмосферою в будинку і частими сварками з рідними. Намагайтеся хоча б згладжувати гострі кути.