Новини про зірок
Подобається

«Як сонечко»: Аніта Луценко показала фото донечки з чоловіком

29/06/2018     Автор: Яна Романська
«Як сонечко»: Аніта Луценко показала фото донечки з чоловіком

Найвідоміша фітнес-тренер країни, екс-коуч проекту «Зважені та щасливі» Аніта Луценко, як і більшість українських зірок, є активною користувачкою соціальних мереж. У блозі тренера в Інстаграм можна знайти багато корисної інформації щодо того як тримати себе в формі, а також можна подивитись як вона живе, передає Корупція.Стар

Два роки тому Аніта стала мамою вперше.  7 червня 2016 вона народила донечку Мію. 

Днями, жінка показала як підросла маленька красуня. Аніта опублікувала кадр, де Мія позує у яскравому жовтому комбінезоні з милим рюкзаком-бджілкою. До слова, на фото видно ще й чоловіка Луценко. 

До речі, за два роки, Аніта жодного разу так і не показала обличчя своєї маленької донечки. Приховує від всіх зірка і свого чоловіка.

Раніше ми розповідали, що тренер зробила відверте зізнання. Вона розповіла, яке на її думку має бути ідеальне тіло:

"Що для мене струнке тіло? Це точно не ВИСНАЖЕНЕ тіло в якому немає енергії і сил через те, що недостатньо їжі в нього надійшло за день. Тіло повинне бути пружним і дихати здоров'ям, а не дистрофією і хворим виглядом. Як показує наше з @bogdanjulia опитування знайомих і випадкових людей: люди швидше обмежать себе жорстко в їжі, ніж будуть регулярно тренуватися, коли раптом треба схуднути", — пише Луценко.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Нагадаємо, недавно доньці Аніти виповнилось  2 роки.