Новини про зірок
Подобається

«Взагалі на себе не схожа»: Наталія Холоденко у сміливому образі підкорила Мережу

29/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Взагалі на себе не схожа»: Наталія Холоденко у сміливому образі підкорила Мережу

Зірка "Танців з зірками" та відомий психолог Наталія Холоденко, здивувала прихильників, примірявши на себе досить неочікуваний образ, передає Корупція.Стар. 

Вона з'явилась у одному із глянцевих журналів у сміливому та трішки стервозному образі чуттєвої медсестри, окрім цього Наталія вирішила поекспериментувати та попробувала на собі "екстремально" червоний колір волосся.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

"Знаєте, з кожним образом ти змінюєшся всередині, знайомишся з якоюсь невідомою собою. І мені дуже хочеться, щоб у жінок, які будуть дивитися ці фото, теж заграла фантазія, щоб вони подивилися на себе з абсолютно іншого боку. Адже ми всі живемо з нав'язаними поняттями про те, хто ти є і що можеш".- розповіла Наталія.

Варто зауважити, що такий образ  личить Наталії, тому шанувальники не могли відірвати погляд та активно коментували фото:

"Наталі- Ви Богиня! Вау ефект, супер, мега круто", " взагалі на себе не схожа", "Дуже ефектна! Новий образ", "це ж просто конфетка-мрії)", "Однозначно круто, неймовірно та дуже стильно", "Ви нереально чудова! З такою харизмою !!!", "Ох нічого собі", "Наталя.я готова дивитись на вас і дивитись.і дивитись.ви просто бомбезна.ви крута.ви супер".