Новини про зірок
Подобається

«Ти багато витримала і багато бачила…»: Дантес зворушливо звернувся до Дорофєєвої

29/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ти багато витримала і багато бачила…»: Дантес зворушливо звернувся до Дорофєєвої

Популярний український співак Володимир Дантес вирішив подякувати всім своїм найближчим людям, які доклали руку до його життя, передає Корупція.Стар

Таке звернення артист вирішив зробити після свого Дня Народження, який він відсвяткував напередодні. Володимиру в цьому році виповнилося вже 30 років. Сам співак розповідає, для нього це певний рубіж, коли приходить час підбивати підсумки.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир Опублікував свою чорно-білу фотографію в коментарях до якої і підвів підсумки свого 30-річчя.

"Це не я сумний, це хороша фотографія)) хоча мені вже 30 і я можу сумувати))) Всім величезне спасибі за привітання і типу це такий вік, коли можна підвести підсумки декади!))) Я хочу сказати спасибі всім, хто доклав за останні 10 років руку до мене і я такий, який є зараз через вас. »

Співак в першу чергу подякував своїй мамі.

Мама, знаю, ти будеш читати цей пост. Спасибі адресоване тобі не вміщається в рамки інтернету. Вибач не можу запхати)

Ну а на друге місце співак поставив своєю не менше кохану дівчину.

Найбільше спасибі з гіпермасштабною любов'ю тільки для @nadyadorofeeva люблю тебе. Ти багато витримала і багато бачила, спасибі що ти зі мною.

 

 

Это не я грустный,это красивая фотография)) хотя мне уже 30 и я могу грустить ??? Всем огромное спасибо за поздравления и типа это такой возраст, когда можно подвести итоги декады!))) Я хочу сказать спасибо всем,кто приложил за последнии 10 лет руку ко мне и я такой,какой есть сейчас из-за вас (это и угроза и благодарность?). Мама, знаю,ты будешь читать этот пост. Спасибо адресованное тебе не вмещается в рамки интернета. Прости не могу запихнуть)))) Самое огромное спасибо с гипермасштабной любовью только для @nadyadorofeeva Люблюююю тебя! Ты много выдержала и много видела, спасибо что ты со мной! @nataliya_mogilevskaya @alexgoncharenko @oleynikvadim @tomadze @melishkirill @kartozz @ektv.77 @imishakatz @torchinskiy @edmatsaberidze @mikolakamka @nikolabut @oleg.avilov @pandokarp @kostyrskyi_s @awdieiev @d_kochnev @borodina @shabanov.rock_n_roll @shv911 @kedrilius @kedrenovskaya Фёдор @mama.dorofeeva @misha_katsurin @dasha_katsurina @indy_nick и ещё минимум человек 20, которых я не отметил,можете не обижаться,пожалуйста,просто когда так много людей отмечаешь из головы много и вылетает))) Неважно в каких сейчас мы отношениях,но благодаря вам я все эти 10 лет упорно менялся. Спасибо!

Публикация от Vladimir Dantes (@vladimirdantes)