Новини про зірок
Подобається

Розважається з дівчатами та гуляє з Потапом: В мережі з’явились унікальні фото соліста Rammstein з Києва

29/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Розважається з дівчатами та гуляє з Потапом: В мережі з’явились унікальні фото соліста Rammstein з Києва

Мережу підірвали нові знімки легенди рок-музики соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна, передає Корупція.Стар

Ще вчора в соціальних мережах почали бурхливо обговорювати приїзд музиканта в Україну. Його помітили гуляючим Поштовою площею столиці в компанії перекладача і невідомого чоловіка. Артист поводився скромно і просто прогулювався вулицями міста. Шанувальники музиканта навіть стверджували, що чоловік в Україні виявився просто мимохідь, на шляху до іншої країни.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Але як виявилося Тілль вирішив затриматися як мінімум уже на два дні. Сьогодні в соціальних мережах з'явилися нові фотографії з артистом. Одну з них на своїй сторінці в Інстаграм опублікував репер Потап. На фотографії Олексій сидить в одному з київських ресторанів поруч з солістом груп Rammstein. Тілль навіть залишив реперу свій автограф. Потап розповів, що музикант за цей короткий час вже встиг стати для нього другом.

Крім цього соціальні мережі заполонили і знімки  щасливих шанувальниць, яким вдалося зловити артиста в Києві і сфотографуватися з ним.

Нагадаємо, що офіційно про свій приїзд Тілль, не повідомляв, тому до цих пір залишається невідомим, з якою метою приїхав музикант, і як довго він планує пробути в Україні.

 

 

My Friend! See Ya ! Thank You ! And HBD Tim!!! Wish you lot of luck yo you & @danny_uhlmann

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)