Новини про зірок
Подобається

«П’ять років не з’являлися разом»: Стало відомо про повернення на сцену легендарного українського дуету

29/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«П’ять років не з’являлися разом»: Стало відомо про повернення на сцену легендарного українського дуету

Після п'ятирічної перерви на українську сцену можуть повернуться знамениті зірки естради, передає Корупція.Стар

Про це сестри Анна та Ангеліна Завальські розповіли в інтерв'ю Каті Осадчій в програмі «Світське життя». За словами Ангеліни, вона готова відтворити знаменитий дует «Алібі». Виявилося, що дівчата, які відмовляються довгий час від виступів, все-таки виконали кілька пісень разом в шоу «Пашина 20-ка».

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Солістки групи зізналися, що знову опинитися в руках з мікрофоном було приємно.

Ми виступили і нам дуже сподобалося. Насправді дует п'ять років не з'являвся на сцені. Але ми не говорили, що ми припинили своє існування. Це було три крапки, а не крапка. Але декрет один, другий, третій. А зараз подумаємо, тому що ностальгія є.

Сестри розповідають, що задумалися про те, щоб продовжити історію свого дуету.

Нам сподобалося відчувати один одного на сцені і сподобалася реакція публіки. Тому зараз ми не будемо розкривати секрети, але ми думаємо про те, як продовжити цю історію.

Завальські додали, що на таке рішення їх підштовхнуло і те, що їм постійно приходять пропозиції про виступи, хоча зі своєю музичною кар'єрою вони завершили вже 5 років тому.

Щомісяця, а може два рази на місяць нас запрошують на концерти по Україні і навіть за її межами. Нашому батькові, який є продюсером "Алібі", до сих пір дзвонять щомісяця і ми дивуємося як це, якщо вже п'ять років не виступаємо.