Новини про зірок
Подобається

«Оце так тіло!»: Оксана Марченко похвалилася своїми формами

29/06/2018     Автор: Яна Романська
«Оце так тіло!»: Оксана Марченко похвалилася своїми формами

Популярна українська телеведуча, дружина політика Медведчука – Оксана Марченко не втомлюється дивувати своїх шанувальників. Ця жінка не лише займається роботою та дітьми, а й знаходить час для того, аби зайнятися собою, що не залишається не поміченим, передає Корупція.Стар

Днями, Оксана опублікувала кадр зі свого щоденного тренування. Зірка сфотографувалась у короткому топі, тож всі змогли оцінити її красивий підтягнутий животик.

45-річна Марченко справді не шкодує часу на тренування, адже знає, що отриманий результат буде тішити не лише її, а й рідних та телеглядачів.

Нещодавно, ми розповідали вам про фото Оксани, зроблені на яхтовій прогулянці у романтичній Франції. Зірка на знімках показала не лише своє звабливе декольте, а й стрункі ніжки у пляжному наряді.

Варто сказати, що 45-річна Марченко виглядає просто чудово. Оксана завжди дбала і дбає про своє тіло та обличчя зокрема, тож її відображенню в дзеркалі може позаздрити чи не кожна дівчина.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Нагадаємо, Оксану звільнили з телеканалу СТБ, де вона протягом багатьох років працювала ведучою популярних талант-шоу. Тепер скандальна зірка є співробітницею телеканалу Інтер.