Новини про зірок
Подобається

«Увійти зі мною під руку в світське суспільство і кинути…»: Маша Єфросиніна відверто розповіла про свої драми

28/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Увійти зі мною під руку в світське суспільство і кинути…»: Маша Єфросиніна відверто розповіла про свої драми

Популярна українська телеведуча відверто розповіла про психологічне насильство, з яким вона стикалася в молодості, передає Корупція.Стар

За словами Маші Єфросиніної, навіть зараз багато дівчат страждають від такого впливу, який найчастіше проявляється з боку чоловіків. За словами Маші більшості чоловіків не подобається, коли його дівчина розвивається, через що той починає морально принижувати свою обраницю.

Популярне: "Жека! Брат! Видужуй": Зеленський налякав шанувальників, зізнавшись про хворобу Кошового

"Сучасна жінка не може жити з петлею на шиї. Вона, як їй здається, закохуючись або збігаючи від мами з татом, виходить заміж і хоче далі розвиватися, носити дитину в слінгу і ходити з ним на роботу або на йогу. А не всім чоловікам це подобається ", — зазначила ведуча.

Сама ж Маша розговорилася і розповіла, що до знайомства зі своїм коханим чоловіком, вона часто стикалася гноблення з боку хлопців.

"Слава Богу, я не стикалася з фізичним насильством. Однак з психологічним зіткнутися довелося. До знайомства з чоловіком Тимуром практично всі відносини закінчувалися руйнівно для моєї психіки. Мені розбивали серце, мене кидали, зраджували, ображали. Переспати з товстенькою зіркою було метою багатьох романів , увійти зі мною під руку в світське суспільство і кинути — теж було частиною моєї життєвої драми ", — розповіла Єфросиніна

За словами зірки, це величезна проблема сучасного суспільства з якою потрібно боротися. Дівчата не повинні мовчати, якщо вони потрапили в таку ситуацію.