Новини про зірок
Подобається

«Це було не заплановано»: Продюсер Лободи розповіла таємні подробиці її вагітності

28/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це було не заплановано»: Продюсер Лободи розповіла таємні подробиці її вагітності

Продюсер відомої української зірки Світлани Лободи відверто поділилася подробицями її вагітності, передає Корупція.Стар

Нателла Крапівіна розповіла, що не дивлячись на те, що Світлана завжди хотіла другу дитину, сама вагітність виявилася незапланованою.

Популярне: "Жека! Брат! Видужуй": Зеленський налякав шанувальників, зізнавшись про хворобу Кошового

"Це було дуже бажано. Але не заплановано", — зазначила вона.

Продюсер зізнається, що Лобода до останнього не вірила в те, що вона носить дитину, хоча всі ознаки вагітності були вже помітні. Світлана прийняла цей факт, коли вже кілька тестів показали позитивний результат.

"Я звертала увагу, що деякі зміни емоційні в ній відбуваються, і навіть одного разу запитала, на який отримала впевнене:" Ні, це неможливо ". А через пару тижнів вона подзвонила мені з американських гастролей і, ледве дихаючи, буквально пошепки повідомила про тому, що чекає дитину ", — згадує Крапівіна.

За словами Крапівіної, Лобода відразу попросила її зберегти цей секрет в таємниці, щоб не створювати шум навколо цієї ситуації. Про батька дитини продюсер поки замовчує, натякаючи, що Лобода повністю з ним щаслива.

На питання про те, чи став їм все-таки 55-ти річний відомий співак Тілль Ліндеман вона відповідати відмовляється, заявляючи, що коли прийде час, Лобода розповість сама, натякаючи на можливе весілля зірки.