Новини про зірок
Подобається

«Тримайте кур’єра! Не відпускайте його, поки я не впізнаю, від кого …»: Леся Нікітюк відверто розповіла про свого таємного шанувальника

28/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тримайте кур’єра! Не відпускайте його, поки я не впізнаю, від кого …»: Леся Нікітюк відверто розповіла про свого таємного шанувальника

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк відверто розповіла про курйоз, який стався з нею прямо на знімальному майданчику, передає Корупція.Стар

За словами артистки, в той день зйомки тривали вже десять годин. Зірки вже майже закінчили свої змагання, але під час однієї з пауз в студії з'явився несподіваний гість, продюсер цього шоу. Але ще більше всіх здивувало те, що чоловік приніс Лесі.

Популярне: "Жека! Брат! Видужуй": Зеленський налякав шанувальників, зізнавшись про хворобу Кошового

За словами артистки, вона була дуже здивована побачивши величезний букет альстромерій, який був дуже красиво оформлений. Нікітюк заявила, що тут же кинулася ловити доставщика, щоб з'ясувати хто ж надіслав їй такий подарунок.

"Це мені? Боже! Яка краса! Від кого? Кур'єр приніс? Тримайте кур'єра! Чи не відпускайте його, поки я не впізнаю, від кого букет! А кільця там на додачу не було? »

Але наздогнати кур'єра і дізнатися, ким же виявився таємний шанувальник, телеведучої не вдалося. Зірка заявила, що подарунок був би ідеальним, якби не один засмучуючий факт.

Сьогоднішній букет був би ідеальним презентом, якби до нього додавалося кільце!

За словами Лесі це не перший випадок сюрпризів від шанувальників, одного разу їй зізнавався в любові навіть шейх Саудівської Аравії.

«Каже: "Лесюня, дарую тобі найкрасивіших верблюдів! Це міс, перша віце-міс, друга віце-міс … Всі вони призери конкурсів краси! Вибирай будь-якого або забирай всіх Я, зрозуміло, відмовилася. Тоді він запропонував мені коня»