Новини про зірок
Подобається

«Спочатку вимагала уваги, а потім…»: Каті Бужинській загрожує її ж прихильниця

28/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Спочатку вимагала уваги, а потім…»: Каті Бужинській загрожує її ж прихильниця

Популярна українська виконавиця Катерина Бужинська розповіла про те, що зіткнулася з прихильницею-сталкершою, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, народна артистка зізналася, її переслідує неадекватна фанатка. Дівчина не тільки загрожує її друзям, але і постійно намагається видати себе за родичку зірки. Катя розповіла, що спочатку дівчина виглядала осудною, а потім почала привертати до себе занадто багато уваги. Коли вона усвідомила, що зірка не звертає на неї увагу, то почала чіплятися до друзів і знайомих співачки.

Популярне: "Жека! Брат! Видужуй": Зеленський налякав шанувальників, зізнавшись про хворобу Кошового

«Не дуже здорова дівчинка-фанатка спочатку вимагала постійної уваги і спілкування з нею по телефону і в месенджерах, потім намагалася вимагати гроші та подарунки у моїх друзів і знайомих. А коли не отримувала бажане — переслідувала їх і загрожувала»

Катерина розповіла, що дівчина вдається до найрізноманітніших методів.

«Серед методів фанатки-переслідувача були і спроби видати себе за близьку мені людину: вона представлялася моєї далекою родичкою, сестрою, моїм співробітником і навіть моїм піар-менеджером", — розповіла співачка.

Співачка додала, що тепер ця фанатка придумала новий спосіб шантажу.

"Кілька днів тому ця історія набула новий виток — дівчинка придумала, що мій чоловік і я загрожуємо їй, і тепер шукає в соціальних мережах журналістів і навіть співробітників правоохоронних органів, щоб організувати свій захист від" страшної "Катерини Бужинської", — додала зірка.