Новини про зірок
Подобається

«Повернувся до колишньої та зробив пластику»: Ось як склалось після проекту життя холостяка Андрія Іскорнєва

28/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Повернувся до колишньої та зробив пластику»: Ось як склалось після проекту життя холостяка Андрія Іскорнєва

Андрій Іскорнев один із головних холостяків України, за долею якого спостерігала вся країна, затримавши дихання в очікуванні, хто ж стане його новою обраницею, передає Корупція.Стар.

Кожен із нас знає Андрія як одного з холостяків, який вибрав учасницю, яка вибула з проекту. Такого мало хто очікував, адже думали, що тема відносин між ним і Іриною вже давно закрита, а виявилась навпаки.

На очах всієї країни він одягає на руку Анни Козар  обручку, а коли зйомка припиняється він іде до Ірини, яка вже чекає на нього. Щаслива та неймовірно гарна пара, зачарувала всіх. Одне тішило, що хоть у них склалось спільне життя після проекту. Пара протягом року часто появлялась на різних заходах та давала чимало інтерв'ю. Андрій навіть прийняв чотирирічного сина і став  для нього справжнім батьком.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Однак в один момент все руйнується і пара розходиться. Ірина їде до батьків, а Андрій вертається в клініку. Довго не могли зрозуміти, чому все сталось саме так, але це життя і воно по-різному складається.

Згодом в мережі активно починають обговорювати те, що Андрій повернувся до своєї колишньої, свого  першого кохання. Пара виклали спільні фото з відпочинку, де пара ефектно позує перед камерами.

Згодом сам Андрій зізнається про стосунки з Іреною, говорячи: "Я так акуратно ставлюся до цього слова. Напевно, вперше я можу з упевненістю сказати, що це саме вона ".


 

Сьогодні він мало розповідає про свої відносини, однак в його інстаграмі все ще можна побачити спільні фото разом з Ірен. Але, не дивлячись на це, пара вже не разом, вони хороші друзі, які постійно підтримують один одного

Також нещодавно Андрій поділився фото с маленькою дитиною. Таке фото викликало масу запитань в Мережі, однак деякі стверджують, що це маленький — є сином колишнього Холостяка. Однак сам Андрій нічого з цього приводу не розповідає.

Варто зазначити й те, що Андрій сильно змінився, повністю поміняв імідж та став більш елегантним. Також він зробив пластичну операцію та змінив форму носа.

 

 

Утро в деревне ?

Публикация от Andrey Iskornev (@andrey_iskornev)

 

 

 

Удивительно, но самые радикальные изменения лица происходят с 20 до 30 лет. Дальше старение меняет вас плавнее до наступления менопаузы у женщин и (не поверите) у мужчин — это второй скачок, примерно в 45-50 лет. И в первом, и во втором случае есть очень четкие правила работы с лицом, чтобы не превратиться в пародию на моложавость. В результате гармонизации вы обязательно должны выглядеть сексуально и при этом натурально. Об этом мы поговорим на моем public talk в марте (?подробности позже), а пока жду вас на консультации в @platinental. Можно записываться в Direct. #пластическаяхирургия #андрейискорнев

Публикация от Andrey Iskornev (@andrey_iskornev)

 

 

 

Начало чего-то нового с @julianachalova

Публикация от Andrey Iskornev (@andrey_iskornev)