Новини про зірок
Подобається

Популярний український ведучий Тимур Мірошниченко вперше показав свою новонароджену дочку

28/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Популярний український ведучий Тимур Мірошниченко вперше показав свою новонароджену дочку

Популярний телеведучий Тимур Мірошнічнко вперше продемонстрував своїм шанувальникам новонароджену дитину, передає Корупція.Стар

Ведучий «Євробачення-2017» розповів, що він з дружиною Інною Рудик, на відміну від багатьох зіркових батьків, в різні вроки і забобони не вірить, саме тому не боїться показувати своїм шанувальникам обличчя дитини.

Популярне: "Жека! Брат! Видужуй": Зеленський налякав шанувальників, зізнавшись про хворобу Кошового

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм він опублікував цілу серію фотографій з маленькою Мією. Дівчинці виповнилося два тижні і батьки вирішили влаштувати їй святкову фотосесію.

"Дочка артиста — це коли тобі другий тиждень, а у тебе вже була і зйомка, і фотосесія. І Мімі вже проситься на гастролі з батьком!", — підписав зворушливе фото Тимур.

Щасливий батько поділився ніжним знімком, на якому його дружина годує грудьми дитину, а він ніжно обіймає кохану. Знімок чорно-білий, але відсутність фарб не заважає побачити, як світиться щастям молодий батько.

Шанувальники відзначили, що молода сім'я виглядає просто чудово:

"Красиво дуже! Будьте здорові і щасливі !!! »,« Молодці, що не вірите у всякі забобони »,« Вітаємо з дівчинкою, ви чудова пара ».

Нагадаємо, що Тимур став батьком 18 червня. Артист весь свій вільний час проводив поруч зі своєю коханою, навіть був присутній на самих пологах.

 

#дочьартиста — це коли тобі другий тиждень, а в тебе вже була і зйомка, і фотосесія! ? І МіМі вже проситься на гастролі із батьком! ? @elenponomaryova, дякую за крутезні знімки! Ти найкрутіша фотоняня в світі! ❤️ . . . #InTimFamily #мимитимуровна #дочьартиста #женаартиста #инкинмуж #newborn #itsagirl #family #родина #семья #ведущий #ведучий #ведучийкиїв #ведущийкиев #тімурмірошниченко #тимурмирошниченко #timurmiroshnychenko

Публикация от Timur Miroshnychenko (@timur.miroshnychenko)