Тренди
Подобається

Найцікавіші тренди 2018 року: Як вибрати собі модні шорти та не помилитися

28/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Найцікавіші тренди 2018 року: Як вибрати собі модні шорти та не помилитися

З настанням літа приходить пора змінити свій гардероб. Звичайно ж першою і необхідною річчю цієї пори року є шорти. Свою популярність вони здобули завдяки своїй універсальності. Вони чудово поєднуються з іншими елементами одягу і можуть використовуватися, як для походу на світську вечірку, так і в повсякденності.

Кілька останніх років шорти зайняли своє почесне місце і в колекціях найвідоміших дизайнерів. Модельні будинки від Prada до Louis Vuitton і Valentino роблять найрізноманітніші і неймовірні варіанти з шовку, бавовни, трикотажу і навіть кожи. Їх комбінують не тільки з футболками і кофтами, а й навіть коктейльними сукнями. Ми спробували розібратися, які дизайнерські шорти будуть в тренді цього літа. Повний перелік актуальних брендів та моделей, ви можете подивитись на сайті THE ICON.

Як визначитися з вибором

Потрібно розуміти, що модельна лінійка дизайнерських шорт розробляється не один місяць. Головною особливістю продукту від відомих виробників є те, що модельєри враховують в своїх творіннях не тільки модні кольори і малюнки, а й звертають увагу на те, щоб їх елемент одягу вдало підкреслював всі достоїнства і приховував недоліки фігури.

Короткі жіночі шорти

Такі моделі дизайнерських шорт прийнято вважати найбільш епатажними. Але вони підійдуть дівчатам, які мають довгі ноги і струнку фігуру. У модельних будинках це найпоширеніша модель. Її ж можна назвати і найбільш затребуваною. Правда дівчатам з пишними формами варто звернути увагу на інші типи дизайнерських шорт, інакше є шанс залишитися незадоволеними покупкою. Серед відомих моделей, що набирають популярність можна виділити відомий австралійський бренд OneTeaspoon. Джинсова модель міні-шорт від цього модельного будинку завоювала величезну популярність за рахунок цікавого зовнішнього вигляду, яку надають необроблені краї. Але при цьому такі дизайнерські шорти зможуть доповнити навіть строгий образ.

Іншим, не менш цікавим варіантом можна назвати варіант діджея, відомого художника і дизайнера Херона Престона. Він відрізняється яскравим помаранчевим забарвленням, який відразу змушує звернути увагу на ноги власниці таких дизайнерських шорт.

Короткі високі моделі

Для тих, хто все-таки не готовий продемонструвати світу всі свої недоліки, модельєри придумали відмінний варіант. За зовнішнім виглядом він не на багато відрізняється від попереднього типу, з тією різницею, що у таких дизайнерських шорт — висока посадка, за рахунок чого недостатньо плоский живіт буде ховатися під ременем.

Увагу модних критиків в 2018 році привернула колекція французького модельного будинку ALESSANDRA RICH. Дизайнерські шорти зроблені з тканини букле, яка вже понад 50 років вважається однією з найбільш комфортних. Текстиль з незвичайною фактурою не тільки забезпечує зручність, але і додасть власниці елегантності.

Шорти в смужку

У 2018 році за запевненням представників модельного бізнесу величезною популярністю користуватимуться шорти саме з таким забарвленням. Такі моделі відмінно поєднуються з сорочками, жакетами, топами або чорними футболками. Яскравим представником модельного агентства, яке зробило упор на такий принт можна назвати «VICTORIA BECKHAM». Компанія випустила відразу кілька моделей, які зайняли одні з перших рядків з продажу.

Трикотажні шорти

Ще одним модним трендом 2018 року стали трикотажні облягаючі дизайнерські шорти, які на відміну від інших типів, не загострюють увагу на самій речі. Завдяки цьому вся увага оточуючих буде плавно зміщуватися на ноги власниці. До речі, через відсутність принтів і універсальний колір, такі шорти відмінно впишуться в будь-який гардероб. Ставку на таку модель зробили дизайнери відомо бренду YEEZY.