Новини про зірок
Подобається

«Даша, навіщо?»: Пристрасні поцілунки Астаф’євої з дівчатами прямо на сцені обурили шанувальників

28/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Даша, навіщо?»: Пристрасні поцілунки Астаф’євої з дівчатами прямо на сцені обурили шанувальників

Популярна українська співачка, телеведуча і модель Даша Астаф'єва часто любить провокувати своїх шанувальників відвертими фотографіями і костюмами. Але на цей раз тільки знімками справа не скінчилася, передає Корупція.Стар

У Мережі з'явилося скандальне відео з концерту, який минулої суботи Астаф'єва провела в Одесі. Прямо під час свого виступу, дівчина покликала до себе двох дівчат з підтанцьовки і почала пристрасно цілуватися з ними по черзі.

Популярне: "Жека! Брат! Видужуй": Зеленський налякав шанувальників, зізнавшись про хворобу Кошового

 

Ролик викликав справжній скандал в соціальній мережі YouTube, а потім співачка вирішила додати його і на свою сторінку в Інстаграм.

«Зрозуміють всі, хто був на концерті в суботу», — підписала відеозапис Даша.

На ролику видно, як співачка звертається до глядачів, але на жаль, на відеозапису немає звуку. Як розповіла сама Даша через велику кількість нецензурних висловлювань.

Про причини свого зухвалої поведінки Астаф'єва вирішила не розповідати. Але багато шанувальників артистки, які буди на концерті заявили, що таким вчинком вона хотіла підтримати прихильників ЛГБТ спільноти в Україні, які проводили в Києві «Марш рівності».

У соціальних мережах же ролик викликав неоднозначну реакцію, багато фанатів заявили, що дівчина не побоялася продемонструвати толерантність.

«Шкода, що на концерт не потрапили, ви молодець», «Даша, просто супер, не боїшся», «Ще такі акції будуть?».

Інші ж звинуватили артистку в непристойній поведінці.

«Навіщо на всю країну демонструвати», «Цілуйтеся собі вдома скільки влізе», «Даша, навіщо?».