Новини про зірок
Подобається

«Було б непогано, якщо б ти був моїм хлопцем»: Дорофєєва зробила несподіване зізнання в любові

28/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Було б непогано, якщо б ти був моїм хлопцем»: Дорофєєва зробила несподіване зізнання в любові

Популярна солістка грурту «Время и Стекло» зробила публічне зізнання в любові, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Надя Дорофєєва опублікувала цілу історію пов'язану з її почуттями і розповіла шанувальникам, чим саме закінчилася історія її любові. Звичайно ж свій пост вона присвятила своєму коханому чоловіку Володимиру Дантесу.

Популярне: "Жека! Брат! Видужуй": Зеленський налякав шанувальників, зізнавшись про хворобу Кошового

Надя зізналася, що в відомого співака закохалася ще до їхнього знайомства. За словами Дорофеєвої для неї стало величезною несподіванкою те, що Дантес запропонував їй одружитися вже на першому побаченні.

«Ще задовго до нашого знайомства — я про тебе таємно мріяла. Думала, що було б непогано, якщо б ти був моїм хлопцем. Пам'ятаю, як ти на мене не звертав уваги, ну або вдавав. А потім просто сказав — ти будеш моєю дружиною (це все в перший день знайомства) ось так просто сказав і пішов. А через тиждень ми вже жили разом ».

Надя зізналася, що такими одкровеннями поділилася не випадково. Сьогодні пара святкує 7-річчя свого шлюбу. Дівчина розповіла, що Дантес став для неї найголовнішою опорою і підтримкою в житті.

«Ти напевно найсильніший і цікава людина в моїй. Я хочу сказати тобі велике спасибі за те, що віриш в мене, за те, що терпиш моє довгий гастрольне відсутність. Дякую за підтримку під всем.Ти навчив мене багатьом хорошим речам. Їх не злічити ».

 

 

Еще задолго до нашего знакомства — я о тебе в тайне мечтала . Думала , что было бы неплохо , если б ты был моим парнем ) Помню , как ты на меня не обращал внимания , ну или делал вид . А потом просто сказал — ты будешь моей женой ( это все в первый день знакомства ) вот так просто сказал и ушёл . Я конечно посмеялась . Подумала — смешной ..)) А через неделю мы уже жили вместе . Ты наверно самый сильный и интересный человек в моей жизни . Мы вместе уже 7 лет и я хочу сказать тебе большое спасибо за то, что веришь в меня , за то, что терпишь мое долгое гастрольное отсутсвие . Спасибо за поддержку во всем. Ты научил меня многим хорошим вещам . Их не счесть . Ты особенный , Вова. Я безумно тобой горжусь . И очень люблю ? @vladimirdantes

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)