Новини про зірок
Подобається

«Влетіли до небес …»: Стала відома вражаюча сума гонорарів Лободи після пологів

27/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Влетіли до небес …»: Стала відома вражаюча сума гонорарів Лободи після пологів

Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка не так давно стала матір'ю вдруге, збільшила в кілька разів свої ціни на корпоративи, передає Корупція.Стар

Про шалені суми, які артистка вимагає за свій виступ розповіла її продюсер Нателла Крапівіна.

Виявилася, що запросити артистку виступити на захід коштує понад 50 тисяч євро. Крім цього, бажаючий послухати виконавицю, повинен повністю оплатити їй переліт, проживання та їжу. Крім цього за кожну добу витраченого часу Світлана вимагає доплачувати ще по 200 євро.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Продюсер зізнається, що таке підвищення цін пов'язане з народженою нещодавно дочкою.

Нічого дивного в зростанні винагороди немає. Так роблять багато — Брежнєва, Гагаріна … Адже тепер їм є, від чого відмовлятися, — це час, який можна провести з дитиною. У Лободи взагалі окрема історія, літати на замовлення їй доведеться з Америки. Пропозицій Світлані надходить сила-силенна! І такий хід — якийсь фільтр, щоб мати можливість довше перебувати з дочками.

Нагадаємо, що артистка зараз проживає в США, де вона народжувала в одній з кращих клінік Лос-Анджелеса. Малятко з'явилося на світ 24 травня. Ім'я дівчинки досі не відомо, також як і ім'я її батька і коханого Світлани.