Новини про зірок
Подобається

«Вихід книги та роман з депутатом»: як склалось життя Тетяни Стребкової після стосунків з Ектором

27/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Вихід книги та роман з депутатом»: як склалось життя Тетяни Стребкової після стосунків з Ектором

Скандальна учасниця першого "Холостяка" та плаксива Таня з шоу "Майстер Шеф", такою для кожного з нас запам'яталась Тетяна Стребкова, передає Корупція.Стар

З нею сміялись всі та називали наївною, більшість вважали її "дурою", яка вирішила попіаритись на шоу, тим самим стати популярною.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Як зізнається Тетьяна: "Я вже не можу жити без камери. Це як наркотик. Хоч раз десь знімешся — і хочеться знову і знову. Мене запрошували в кіно, але я поки не знаю, чи зможу там зіграти. Ще думаю на "Холостяк" піти, правда не знаю коли це станеться "

Вона досить часто любить обманювати та заангажовувати інформацію особистого характеру, тому її життя це цілковита таємниця, розкрити яку не може дати навіть сама зірка.

Однак деякі подробиці з її особистого життя нам все-таки вдалось дізнатись, про це ми розповімо вам сьогодні.

Ми знаємо Тетяну, як учасницю першого сезону грандіозного шоу "Холостяк", яка запам'яталась кожному своєю епатажністю. Однак саме це зіграло з нею злий жарт на проекті, майже через пару тижнів Максим Чмерковский попрощався з дівчиною, оскільки засумнівався в щирості її почуттів.

Як згадує сама зірка, мабуть, він просто не зрозумів її жартів:

"Коли я пішла, спочатку дуже засмутилася, але розуміла, що сама винна. На першій вечірці я забула, що беру участь у шоу, і хотіла спілкуватися з ним у своїй звичній манері. Люди, які мене знають, розуміють мої жарти. А для Максима це було занадто. "

Не втрачаючи часу, Тетяна знаходить нове захоплення, ідучи на шоу Майстер Шеф, де вона знову демонструє свою особливу рису характеру. І в черговий раз опиняється під шквалом критики з боку шанувальників. Однак це не зупиняє її, й вона знову і знову дивує своїми витівками.

Шоком для багатьох стали її залицяння до одного з членів журі проекту — Ектора. Вона настільки влюбилась у цього прекрасного мужчину з іспанськими коренями, що просто не могла ні дня без нього. Досить тривалий час їм приписували бурхливий роман, однак чутки так не підтвердились. Тетяна часто викладала в соцмережі провокативні знімки з красунчиком Ектором, але не дивлячись на це, їхні стосунки так і не склалися.

Ще одним шоком для багатьох стало те, що у Тетяни зав'язався роман з депутатом Верховної ради, про який вона зізналась в одному з інтерв'ю, однак згодом зірка спростувала свої слова, говорячи, що просто пожартувала.

Досить довго всіх мучило запитання, чому вона вибрала саме шоу "Холостяк" та "Майстер Шеф", на що дівчина відповіла з усмішкою.

"Ну, я ж не можу піти в "Вагітна у 16"".

Сьогодні Тетяна успішна бізнес — леді, яка не тільки досягла успіху в житті, а і добилась того, про що так довго мріяла. Також варто зазначити, що кардинально змінила зовнішність наважившись на пластику. Вона встигла написати власну книгу, але так і не вийшла заміж. Можливо її справжнє щастя все ще попереду.

 

 

 

 

 

#tanyastrebkova #❤️and⭐️club #strebkovastar #strebkova #ялтаинтурист #? #summer #firsttime #freedom

Публикация от TANYATANYA (@strebkovastar)