Новини про зірок
Подобається

«Тіло довгий час пробуло у воді…»: Відомого зниклого співака знайшли мертвим

27/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тіло довгий час пробуло у воді…»: Відомого зниклого співака знайшли мертвим

Бездиханне тіло відомого британського репера-альбіноса Кенні Мукенді, який вважався зниклим безвісти з квітня, 2018 року, знайшли в Ріо-де-Жанейро, передає Корупція.Стар

Про це повідомляє newsone з посиланням на Mirror.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Його тіло викинуло океаном на берег одного з пляжів у західній частині Ріо, недалеко від місця, де репер, як вважає поліція, наклав на себе руки, стрибнувши зі скелі. На те, щоб встановити особу померлого, правоохоронним органам знадобилося майже півтора місяця.

Оскільки тіло довгий час пробуло у воді, для впізнання потрібно було провести тест ДНК, результати якого були оприлюднені поліцією у вівторок, 26 червня.

Сім'я 22-річного репера, який також був відомий як Кенні Вулкан, була поінформована і в даний час вживає заходів, щоб перевезти його тіло додому. Повідомляється, що Мукенді приїхав до Бразилії ще 4 грудня 2017 року з надією почати музичну кар'єру в Ріо-де-Жанейро. За словами друзів музиканта, у нього почалася депресія після того, як він покинув Лондон. За версією поліції, репер зник 13 квітня у другій половині дня після того, як взяв таксі зі студії звукозапису і поїхав до океану. Платіж кредитною карткою на його рахунку зареєстрував транзакцію.

Незабаром після прибуття на місце він таємничим чином деактивував всі свої облікові записи в соціальних мережах і, як вважають детективи, стрибнув зі скелі в океан. Родичі загиблого не вірять, що Мукенді міг накласти на себе руки, і планують провести ще один тест ДНК вже в Британії, щоб підтвердити особу загиблого.