Зіркові скандали
Подобається

«Шантаж, обман, психічні розлади…»: Відомий волонтер відверто розповіла, як її принизила Ольга Фреймут

27/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Шантаж, обман, психічні розлади…»: Відомий волонтер відверто розповіла, як її принизила Ольга Фреймут

Відомий одеський волонтер Євгенія Завалій розповіла історію про «моральне згвалтування», яке їй влаштувала Ольга Фреймут, передає Корупція.Стар

За словами засновниці книжного українського блогу «Примірники» скандальна ситуація сталася ще кілька місяців тому, коли Фреймут вирішила почати займатися зйомками свого нового передачі «Шоу Ольги» і для першої серії вирішила навідатися в гості до своїх кривдників.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Завалій на своїй сторінці в Фейсбук розповіла, що просто залишила коментар про нову книгу Ольги, яка здалася жінці морально неналежною.

«Адже є люди, які вірять, що написане в книзі Олі — це нормально, наприклад, що справжня леді не може їсти часник або ходити в туалет, а плакати можна тільки при чоловіках, які можуть щось за це дати і т.д. , є виборцями з досить низьким політичним і соціальним інтелектом. Більш того, вважаю, що книга погано впливає на дівчат-підлітків, підштовхує їх до анорексії », — пише вона

Після цього волонтера запросили на зйомки для іншої програми на «Новому Каналі», де вона повинна була дати інтерв'ю про книговидання і волонтерство в Україні. Саме під час зйомок цієї передачі Фреймут увірвалася в студію і почала знущатися над жінкою.

«Раптом зайшла Оля з чотирма телеоператорами, які почали над нами сміятися. А Оля показала мій комент і сказала, що вона любить всіх хейтерів і полізла обніматися. Якщо чесно, ця хвилина — це жахливе відчуття приниження », — підкреслила Завалій.

За словами жінки, Фреймут навіть не спробувала вислухати її думку про книгу і навіть не цікавилася причиною появи такого коментаря.

«Я не знаю, про які стандарти телебачення можна тут говорити. Шантаж, обман, приниження, психічні розлади .. Моральне згвалтування від «Нового каналу» під прицілом 4 камер », — резюмувала волонтер.