Новини про зірок
Подобається

Як живе Катерина Велика після «МастерШеф» і все про її конфлікт з Клопотенком

27/06/2018     Автор: Яна Романська
Як живе Катерина Велика після «МастерШеф» і все про її конфлікт з Клопотенком

Шоу «МастерШеф» — найпопулярніший кулінарний проект в Україні. Кожного сезону в рамках цієї суворої школи народжуються кулінарні зірки. Більшість з учасників легко знаходять собі роботу у найпопулярніших ресторанах країни або ж на телебаченні. Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про одну з найексцентричніших учасниць шоу – Катерину Велику.

Катя була фіналісткою 5 сезону «МастерШеф» і дуже хотіла перемогти, однак судді проекту надали перевагу її супернику – Євгенію Клопотенку. Ця поразка стала справжнім шоком для талановитого кулінара і переживала вона її досить довго і болісно.

«Я не вмію програвати, і після фіналу захворіла і пролежала довгі два тижні. Всі близькі і друзі мене втішали і казали, що я фіналістка. Дуже і дуже потрібно вміти програвати, я багато думала про це, і, зізнатися чесно, вирішила, що вчитися програвати в 35 років не хочу, от не хочу і все», — розповідає жінка.

 

Змусила взяти себе в руки і продовжити спокійно жити далі Велику змогла її подруга. Жінка якось сказала Катерині слова відомого полководця Суворова: «Програти битву — не означає програти війну». І це подіяло.

"Ось мені часто дорікають в тому, що занадто себе люблю. А я впевнена: якщо ти любиш себе, люди навколо тебе стають щасливішими. Так що хочу навчити жінок не тільки пекти пиріжки, але і бути щасливими. Вестиму майстер-класи", — ділилася планами на майбутнє Катя.

До речі, після проекту Катерина також зізналась, що конфлікту з Клопотенком у них насправді не було, просто їм важко було миритися на одній кухні:

«Насправді я з ним не конфліктувала. Ми два лідери, і це не я, а він переживав, що я краща за нього: у мене крутіша машина, крутіший бізнес, я успішніша. Мене більше любили на проекті, а його ніхто не любив. Так що я просто його дратувала. Коли він мене бачив, у нього починався припадок»

Катерина, ставши відомою завдяки шоу, змогла легко налагодити своє життя. Зараз вона активно проводить майстер-класи, а на проект «МайстерШеф» тепер повертається у якості експерта. 

Жінка вже давно щаслива дружина. У них з чоловіком успішний бізнес (судячи з фото з соцмереж — туристичний). Коханий декілька років забороняв коханій йти на проект, а їй так хотілось. Зрештою, жіночі хитрощі ще нікого не підводили в житті, тож Велика поставила благовірного перед вибором: або вона йде працювати офіціанткою у якусь забігайлівку, або ж все-таки бере участь у проекті. Великому, як ви розумієте, більше сподобався другий варіант.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Зараз вони майже весь час разом, за винятком короткотривалих робочих поїздок. Катерина виглядає просто бездоганно – справжня окраса для свого чоловіка. Дітей у подружжя немає, про це вони не люблять говорити зі сторонніми, тож невідомо: пов’язано це зі здоров’ям пари чи особистий вибір.

Велика також активно веде Інстаграм. У її профілі безліч фотографій з коханим та з подорожей, а також – з різноманітних ресторанів. Складається враження, що вона й узагалі стала кулінарним критиком.