Новини про зірок
Подобається

«Крутий бідон»: Тодоренко здивувала шанувальників своїм новим знімком

27/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Крутий бідон»: Тодоренко здивувала шанувальників своїм новим знімком

Регіна Тодоренко через постійні образ вирішила піти на крайні заходи, здивувавши шанувальників своїм незвичайним рішенням, передає Корупція.Інфо

Останнім часом в Мережі Регіна ставала частою героїнею скандалів, пов'язаних з вагітністю та її любовними пригодами з Владом Топаловим. Шанувальники стверджували, що дівчина вагітна і часто ображали її через те, що Регіна сама спочатку давала приводи для пліток, а потім все заперечувала.

Популярне: Пенсіонерів хочуть звільнити від сплати комуналки. У Раді зареєстрували законопроект

На своїй сторінці в Інстаграм дівчина опублікувала фотографії з дачі з рідного міста Одеси, де вона вирішила провести кілька вихідних. На фотографії вона виглядає дуже комічно. Дівчина сидить в купальнику на дерев'яних сходах з бідоном у руках і збирає черешню.

Свій не найвдаліший знімок Регіна виклала не просто так. Вона заявила, що з сьогоднішнього дня запускає нову «акцію». Тепер, кожен місяць вона буде викладати свої найсмішніші знімки і всі бажаючі можуть висловлювати самі негативні коментарі, які вони тільки зможуть придумати.

Раз всередині накопичилося так багато отрути, пропоную влаштувати # ДеньСрача — в останню середу місяця я готова віддавати фото на розтерзання всім, у кого всередині живе ? (і людина ніяк не може впоратися з нею), а також дати можливість написати самий мерзенний коммент під постом про те, як погано живеться, про ненависну роботу.

Правда ось злісних коментарів під знімком не виявилося. Передплатники зірки оцінили її гумор і завалили її жартами і веселими коментарями.

«А мені сподобалося фото, крутий бідон», «Ось молодчинка))) Регіна-ти позитивна людина)))», «Це ж геніально», «Коли ти говориш можна писати гидоти, то вже не цікаво!»

 

 

#ДеньСрача Дорогие хейтеры(если такие есть), вижу, что у вас очень много времени для того, чтобы писать ✍️ комменты-??? Раз внутри накопилось так много яда, предлагаю устроить #ДеньСрача — в последнюю среду месяца я готова отдавать фото на растерзание всем , у кого внутри живет ?(и человек никак не может с ней справиться) , а также дать возможность написать самый гнусный коммент под постом о том, как плохо живётся, о ненавистной работе , о любых проблемах, которые касаются вас!!! . Фото буду публиковать с тегом #деньсрача, под ним и справляйте свою нужду! ?????? Вперёд, смельчаки! Балуйтесь на здоровье! Выскажитесь наконец-то, вам станет легче! #регинатодоренко #reginatodorenko #регинапутешественница???

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)