Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 червня

27/06/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 28 червня

Овен

Сьогоднішній день знаменує внутрішню рівновагу. Не виключено, що ваша внутрішня війна вщухне. Злісна енергетика, агресія ведуть до неминучого провалу.

Телець

Сьогодні зірка віщують вам удачу. Однак будьте обережні в своїх висловлюваннях. Не варто вести себе надто емоційно. На роботі все буде складатися добре, якщо ви будуте більше проявляти ініціативи. Вільний час краще провести на природі в колі сім'ї.

Близнюки

Любов, як відомо, сліпа, у чому вам і належить скоро переконатися. Близнюки можуть так захопитися, що справжні якості обранця розгледіти навряд чи вдасться. Не варто втрачати контроль над своїми почуттями.

Рак

Сьогодні ракам буде корисно залишитися на самоті. Закрийте всі двері, вимкніть телефон і залишіться наодинці з самим собою. Займіть себе тим, що вам подобається.

Лев

Цей день символізує очищення, позбавлення від всього зайвого. Вірогідні ситуації, при яких Леви будуть відчувати вантаж зв'язків, клятв і обіцянок. Не довіряйте сновидінням, навіть якщо були вони дуже яскравими і такими, що запам'ятовуються. 28 червня 2018 не розвиває бурхливу активність, підведіть підсумок останнього місяця, проаналізуйте події, зробіть висновки.

Діва

Любов увійде у ваше життя. Так-так несподівано, що ви не встигнете отямитися. Варто знайти в собі сили і не боятися поринути у вир нових відносин. Зірки на вашому боці. Не пропустіть удачу.

 Терези

Сьогодні важливо триматися подалі від незнайомих людей і компаній. Оберігайте свою внутрішню свободу. Велика ймовірність сварок. Однак, завдяки вашим талантам і інтуїції ви зможете всього цього уникнути.

Скорпіон
Ви можете бути несправедливими до близьких, жорсткими у вимогах до підлеглих. Вам прийдуть на допомогу в питаннях конфліктів між близькими людьми. Незважаючи на консерватизм і прагнення дотримуватися традиції, ви здатні змінювати власні плани, намагаючись зробити приємне близькій людині.

Стрілець

Більшість представників цього знака 28 червня 2018 потягне в далекі подорожі, їх будуть залучати нові знайомства і пригоди. Ви — великий оригінал, і якщо зможете знайти таку роботу, яка була б пов'язана з поїздками і подорожами, то досягнете значних успіхів.

Козеріг

У цій день вам доведеться багато роботи пов'язаної з фінансами і діловими зустрічами, навіть незважаючи на те, що це недільний день. Удача посміхнеться вам, і ви зможете заробити стільки скільки захочете

Водолій

Цей час сприятливий для тих, у кого чуттєвість і бажання любити ще тільки прокидаються. Положення планет зробить юних Водоліїв чутливими і сентиментальними. Несподівано з'явиться бажання страждати через любов. Відкиньте  ці думки. Не пропустіть можливість щасливих романтичних стосунків через нерішучість і острах виявити свої почуття.

Риби

Сьогодні ви будете занадто емоційні. Не дайте цьому вплинути на ваші любовні стосунки. Будьте обережні за кермом. Зірки застерігають від небезпечних ситуацій. Не виключені розлуки, розставання, тимчасові розриви.