Новини про зірок
Подобається

«Який сильний…»: Олег Винник вразив шанувальниць фотографіями своїх тренувань

26/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Який сильний…»: Олег Винник вразив шанувальниць фотографіями своїх тренувань

Популярний український виконавець, чоловік року Олег Винник не перестає радувати своїх шанувальниць новими знімками, передає Корупція.Стар

На це раз, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм він опублікував фотографію зі свого відпочинку на відомому українському гірничо-лижному курорті «Буковель». Співак розповідав, що дуже втомлюється через свого концертного туру, і іноді хоче просто відпочити на природі.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Але в «Буковелі» Винник вирішив не розслаблятися, а присвятити себе спортивних тренувань. На знімку Олег в чорній майці і спортивних штанях здійснює свою ранкову пробіжку на тлі гір.

«Тренуватися серед такої краси двічі приємно», — підписав свій знімок артист.

Шанувальниці Олега відразу звернули увагу на його накачані фігуру і завалили співака в коментарях компліментами.

«Просто супер. Олег Анатолійович, ти в прекрасній формі »,« Який сильний красивий і дуже милий »,« І до чого ти, Олег, докачався, хіба так можна випробовувати слабких жінок? Ну? »,« Мій Геркулес ».

Затримається в Буковелі співак не на довго. Вже 30 червня у нього запланований концерт в Білій Церкві. Нагадаємо, що концертний тур Винника закінчується тільки 28 серпня. Співак планує відвідати ще 5 міст України.