Зіркові скандали
Подобається

«Як ви могли так вчинити …»: Ольга Сумська відверто розповіла про зйомки в російському серіалі

26/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Як ви могли так вчинити …»: Ольга Сумська відверто розповіла про зйомки в російському серіалі

Днями навколо Народної артистки України розгорівся великий скандал через те, що на телеекрани вийшов російський серіал «Плакуча верба», в якому вона зіграла одну з головних ролей, передає Корупція.Стар

Ольга Сумська зізналася, що на неї посипалися негативні коментарі і загрози через те, що в Росії пройшла прем'єра серіалу з її участю.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

"Якраз днями пройшла прем'єра серіалу" Плакуча верба "на одному з російських каналів з моєю участю. Отримую невтішні коментарі, а часом і зовсім брутального характеру в особисті повідомлення, мовляв, "як ви могли так вчинити …", — зазначила зірка

За словами Ольги, ситуація виявилася абсурдна. Серіал знімався ще в 2013 році, коли між Росією та Україною ще не виник конфлікт. За словами Сумської, тоді майже всі українські актори знімалися саме в сусідній країні, при цьому саме ця картина по великому рахунку знімалася в Мінську.

Сумська зазначила, що відразу після подій 2014 року припинила співпрацювати з російськими компаніями і тепер займається зйомками тільки в Україні.

"Хто міг подумати на той час, що події зайдуть так далеко. Часто звуть в російську антрепризу, і, ясна річ, я категорично відмовляюся", — додала артистка.