Новини про зірок
Подобається

«Як в журналі Селянка»: Колишня Віталія Козловського жорстко висміяла виконавця

26/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Як в журналі Селянка»: Колишня Віталія Козловського жорстко висміяла виконавця

Колишня дівчина популярного українського виконавця Віталія Козловського висміяла чоловіка в соціальних мережах, передає Корупція.Стар

Незважаючи на те, що екс-обраниця і навіть наречена Козловського Раміна Есхакзай вже більше року майже не спілкується з Віталієм шанувальники все-одно впевнені в тому, що пара закохана один в одного. Давав привід для таких роздумів і сам Віталій, який кілька місяців тому заявляв, що його серце видужало.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Якщо раніше на сторінці співака можна було побачити лише сумні знімки і прочитати історії про зруйнованої любові і страждання, то останнім часом Козловський радіє життю.

Змусив замислитися шанувальників і ще один випадок, Віталій опублікував вчора новий знімок, на якому він позує, старанно витягуючи свої губи. Співак розповів, що люди повинні якомога більше цілуватися.

«Ви любите цілуватися? Поцілунок, як ліки … Зацілована людина живе довше … І виглядає краще! Рада дня: Цілуйтеся з коханими! »- підписав знімок Віталій.

Несподівано для всіх Раміна прокоментувала запис Козловського.

«Порада дня. Як в журналі Селянка », — написала модель.

На що Козловський відреагував своїм повідомленням: «Ні, журнал Добрі поради», і додав до повідомлення величезну кількість поцілунків.

Не дивлячись на те, що дівчина хоч і висміяла Віталія, шанувальники в коментарях заявили про те, що Раміна і Козловський судячи з діалогу помирилися, і може навіть почали знову зустрічатися.

Але сам виконавець поки цю інформацію не коментує.