Новини про зірок
Подобається

«Так виглядає любов»: Ані Лорак показала рідкісне фото з коханим

26/06/2018     Автор: Яна Романська
«Так виглядає любов»: Ані Лорак показала рідкісне фото з коханим

Відома співачка, яка  декілька останніх  років живе і більш-менш успішно будує свою  співочу кар‘єру в сусідній Росії — Ані Лорак, продовжує ділитися з прихильниками все новими й новими кадрами зі свого яскравого повсякдення, передає Корупція.Стар

Днями, зірка опублікувала два, дуже рідкісних для її інста-блогу, фото. Для фолловерів воно стало справжньою несподіванкою.

Ані Лорак показала милі знімки в обіймах свого чоловіка — турецького бізнесмена Мурата. У підписах артистка була лаконічною, просто поставила сердечко.

"

А от шанувальники артистки на слова не поскупились і залишили під фото безліч приємних і не дуже коментарів:

«Ви такі милі і ніжні», «Так виглядає любов», «Яка ж гарна пара», «Такі щирі… Щастя вам», «Дуже гарна пара, приклад для багатьох»

Були й такі фолловери, які намагалися з`ясувати хто з подружжя виглядає гірше, а хто краще. Одні писали, що Мурат дуже постарів, інші — що артистка зіпсувала себе уколами.

Раніше ми розповідали, що Кароліна приїхала до столиці України — Києва. За декілька днів перебування тут, вона встигла відвідати відому дизайнерку — Лілію Літковську,  зустрітися зі старими знайомими, а також гарно провести час на Дніпрі в компанії близьких друзів.

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що артистка погрузла у багатомільйонних боргах. Співачка напозичала купу грошей, адже хотіла зробити своє шоу Diva зробити найграндіознішим за всю історію російського шоу-бізнесу. Їй майже вдалось, однак тепер, за словами самої Лорак, їй ще не один рік доведеться відпрацьовувати борги.