Новини про зірок
Подобається

«Ми вважаємо, що це ми зробили її зіркою»: Мережу підірвала Instagram сторінка ніг Полякової

26/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ми вважаємо, що це ми зробили її зіркою»: Мережу підірвала Instagram сторінка ніг Полякової

В популярної української співачки з'явився новий акаунт в Інстаграм. Правда ось присвячений він далеко не творчості артистки, а тільки її одній дуже видатній частини тіла — ногам, передає Корупція.Стар

Як зізналася сама артистка, нову сторінку створювала вона сама, і тепер там будуть регулярно з'являтися знімки її ніг з усією інформацією про те, як вони себе почувають і чим займаються на даний момент. За словами Полякової, створити таку сторінку її спонукали постійні розмови про те, що зіркою її зробили ноги, а не музичний талант.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

«Ми ноги Олі Полякової! Ми вважаємо, що це ми зробили її зіркою, і ми заслуговуємо більшого! »« Ми любимо відпочивати, а наша господиня змушує нас працювати, ми звичайно поки їй не відмовляємо! », — кумедні підписи на новій сторінці співачки розважають фоловерів в робочий день.

Нагадаємо, що головна «суперблондинка» України поки залишається єдиною українською співачкою, чиї ноги досягають рекордного для шоу-бізнесу розміру — 127 сантімтров, при тому, що весь ріст артистки 180.

Сама Полякова ніколи при цьому не приховувала тим, що дуже пишається своєю видатною частиною тіла і навіть жартувала, що може піти в моделі.

На сторінці «ніг» вже більше 1500 шанувальників. Поки фанати задаються головним питанням, чи буде така ж сторінка і в інших, більш інтимних частин тіл Полякової.