Новини про зірок
Подобається

«Мені приписують стосунки з одруженими колегами, і…»: Лідія Таран відверто розповіла про особисте

26/06/2018     Автор: Яна Романська
«Мені приписують стосунки з одруженими колегами, і…»: Лідія Таран відверто розповіла про особисте

Популярна українська телеведуча, екс-дружина Андрія Доманського, Лідія Таран відверто розповіла про своє особисте життя пвсля розлучення, передає Корупція.Стар

У Мережі дуже часто з'являється інформація про якісь романи з різними відомими чоловіками. Однак, чи правда це?

Ліда каже, що вона ніколи не була самотньою.

"У мене завжди хтось був. Я не присвячувала пошуків хлопця, чоловіка, другої половинки – називайте, як хочете, — багато уваги. Я скоріше була сконцентрована на роботі і кар'єрі. Якщо моєю головною метою було налагодити сімейне життя, я б, напевно, зробила це ще 20 років тому", — розповідає  зірка.

Також телеведуча зізналася, що абсолютно не цікавиться амурними справами свого колишнього чоловіка:

"З тих пір, як наші стосунки з Андрієм закінчилися, пройшло майже 10 років, тому говорити про них зараз безглуздо. Він побудував нову сім'ю – у нього є дружина, діти. І я не маю права говорити про нього, тому що це давно не моя історія. Можу сказати, що результатом нашого союзу з Андрієм – донькою Василиною – я задоволена"

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Зізналась красуня і в тому, що її дратують чутки про романи з малознайомими їй чоловіками. І заявила, що через постійну зайнятість на роботі та виховання доньки, не надто переймається романтичними стосунками загалом:

"Мені приписують стосунки з одруженими колегами, і з чоловіками, яких я бачила в своєму житті від сили два рази. Я постійно живу в напрузі, в якій не заслуговую жити".