Новини про зірок
Подобається

«Мене називають старою, анорексичною…»: Те, на що вирішилась ображена Фреймут, здивувало українців

26/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мене називають старою, анорексичною…»: Те, на що вирішилась ображена Фреймут, здивувало українців

Популярна телеведуча через постійні образи зважилася запустити масштабну акцію в Україні, передає Корупція.Стар

Ольга Фреймут зізналася, що останнім часом багато ЗМІ і користувачі соціальних мереж накинулися на неї з образами не тільки її вчинків, але і зовнішнього вигляду. Саме це, розлютило артистку.

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

«Мене часто критикують. Називають старою, анорексичною. Я зрозуміла, що критикани — заручники комплексів, якими ми страждаємо.

Жінка заявила, що розділяти людей на худих і товстих це расизм, і що суспільство не повинно бути прив'язане до ваги людей. Фреймут додала, що її обурює той факт, що чоловікам можна бути повними, а жінкам ні. Телеведуча вирішила боротися з таким проявом сексизму за допомогою свого нового проекту «Моя вага ідеальна».

Я хочу спробувати припинити сексизм. Чоловіки дозволяють собі бути толстенькими, але це не зупиняє їх займати керівні посади і вдало одружитися. Давайте теж насолоджуватися життям незалежно від того, зів'яле у тебе декольте або квітуче — розповіла Ольга Фреймут.

Жінка закликає всіх дівчат фотографуватися на вагах, а потім демонструвати результат в соціальній мережі Інстаграм.

Вона пообіцяла вибрати два українських міста, де особисто переконуватиме людей в тому, щоб вони не соромилися своєї зовнішності.