Зіркові скандали
Подобається

«Я така, яка є: жирненька і …»: Анну Седокову звинуватили в обмані

25/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Я така, яка є: жирненька і …»: Анну Седокову звинуватили в обмані

Українську співачку Анну Седокову розкритикували власні шанувальники, передає Корупція.Стар

Анна Седокова часто зізнається в інтерв'ю, що не є володаркою модельних параметрів, але обожнює свої апетитні форми. Більш того, це не заважає співачці регулярно ставати володаркою найсексуальніших жіночих форм сучасного шоу-бізнесу. Проте, останнім часом багато шанувальників помітили, що Анна сильно схудла, а від спокусливих форм знаменитості не залишилося і сліду. 

Так, наприклад, днями Седокова опублікувала в Instagram нову фотографію, на якій вона хвалиться ідеальним пресом і стрункими ногами. Але реакція підписників була несподіваною: багато хто звинуватив Анну в зловживанні фотошопом і навіть були ті, що заявили, що зірка зробила ліпосакцію.

"Здається, стіна попливла", "Зрозуміло, що хірург попрацював", "Ліпосакцію зробила", "На відео і чужих фото ви порядком більша", — коментували знімок шанувальники.

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Реакція Анни не змусила себе довго чекати. За словами співачки, вона до цих пір вважає себе "жирненькою" і не розуміє, звідки взялися чутки про її схуднення, і більше того — операцію.

"Якщо що, я пишаюся своїми повненькими і пухкими формами. Я така, яка є: жирненька і щаслива", — сказала Сєдокова.

 

 

Сегодня такой день, проверка на устойчивость ) Уже 2 съёмки позади, один прямой эфир, который посмотрели 1000000 человек и впереди ещё 2 концерта. И ещё, день рождения шикарной женщины @yunamegre ❤️ И все бы ничего, я устойчивая , но есть один момент. Я ненавижу собирать вещи. Прям все, что с этим связанно. Наверное, это на подсознании какой-то страх переездов, что опять нудно все менять, бежать , собирать. Не хочу так больше…

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)