Новини про зірок
Подобається

«Своє життя поєднав з російською актрисою»: Ви тільки погляньте на дружину-красуню актора Віталія Салія

25/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Своє життя поєднав з російською актрисою»: Ви тільки погляньте на дружину-красуню актора Віталія Салія

Віталій Салій — популярний український актор добре відомий глядачеві за серіалом "Клан ювелірів". У 2006 році став випускником Університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого. Під час навчання Віталію пощастило познайомитися з режисером Театру драми і комедії на лівому березі Дніпра — Едуардом Митницьким. Він зауважив молодого і перспективного актора і забрав до себе в майстерню на навчання — Віталій витягнув свій щасливий квиток. Саме в цьому театрі Салій зіграв безліч головних ролей і до сих пір є його актором, передає Корупція.Стар

Дебютував Віталій на великому телеекрані з роллю в картині "Попіл фенікса". Після цього деякий час молодий актор грав в основному епізодичні ролі. Фільмографія Віталія Салія налічує безліч фільмів і серіалів. Серед них такі: Полювання на Вервольфа, Танець нашої любові, Ліки для бабусі, Доярка з Хацапетівки-3, Дворняжка Ляля, Погана сусідка і багато інших. Віталій двічі був запрошений ведучим в телешоу. Сьогодні він працює в кіно і залучений в театральних постановках.

Театральні ролі Віталія Салія до душі багатьом глядачам. Вони відзначають безпосередність і унікальність акторського таланту чоловіка. Причому, талант його універсальний, адже цей актор відмінно справляється як з ролями комедійними, так і з трагічними, та й не тільки.

Про особисте життя актора відомо небагато і немало. Віталій ніколи нічого не розповідає, але й не приховує. Своє життя рудоволосий красень поєднав з російською актрисою Анною Ареф'євою. Дівчина познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком в Києві після того, як побувала на виставі Віталія.

"Перший раз в житті не посоромилася зайти за куліси, знайшла Віталія в курилці й сказала йому спасибі. Незабаром мене затвердили в військовий серіал «Офіцерські дружини». Через місяць я знову прилетіла на зйомки до Києва, спустилася зі свого готельного номера, сіла в машину на заднє сидіння, попереду сидів молодий чоловік в темних окулярах — це був Віталій, але я його не впізнала. Виявилося, його теж запросили в цей фільм, причому він грає солдата, закоханого в мою героїню-радистку ", — згадувала вона.

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

На зйомках між ними почалися відносини. А у вересні 2014 го Віталій зробив Анні пропозицію. Це було в Києві:

"На початку вересня 2014 роки я вперше приїхала до Віталія в Київ в гості. Від вокзалу він привіз мене до якоїсь височенної будівлі. Внизу нас зустріла дівчина, проводила до ліфта. Ми піднялися на дах, там грав скрипаль, був накритий столик зі свічками, я розплакалася від несподіванки, думала, це просто сюрприз. Ми їли, насолоджувалися музикою, Віталій запросив мене на танець і в якийсь момент дістав обручку і запитав: «Скажеш« так »?» і через два місяці ми одружилися".

А вже через деякий час, у 2017 році актриса красуня подарувала Віталію сина. Зараз подружжя живе на два міста: Київ і Пітер. Віталій мотається на літаках між пітерським театром «Притулок комедіанта» і київським Театром драми й комедії на лівому березі. Активно знімається у кіно.